Viser: 421 - 450 av 467

Privat

Spillegleden seiret over tamheten

Det er noe spesielt med lokalderby. Normalt sett gir spillerne det lille ekstra som gjør kampen ekstra spennende og uforutsigbar, men denne gangen virket det som om derbyet kun var noe spesielt for den ene parten. Moss ville mer, gav mer og gledet seg mer i løpet av kampen. Når Kråkevingen at på til stormer banen for hvert eneste mål, så får vi her nede ta det hele som et kompliment.

Les mer | Lagt ut: 22.02.04 | Kategori: Privat

Privat

FFK - Rosenborg 2-2

Mange var svært spente på hva FFK kunne utrette mot et toppet Rosenborg-lag etter den siste tidens dårlige resultater. FFK leverte en god kamp og spilte 2-2 mot norges suverent beste lag.

Les mer | Lagt ut: 14.02.04 | Kategori: Privat

Privat

Lite å juble for i Vallhall

FFK spilte i dag treningskamp mot Skeid i Vallhall, og i en forholdsvis sjanseløs kamp som var preget av at det nettopp var treningskamp, så vant til slutt Skeid 1-0 etter scoring helt på tampen av kampen.

Les mer | Lagt ut: 11.02.04 | Kategori: Privat

Privat

FFK - Godset 2-0

Sesongens første "ordentlige" treningskamp for FFK ble ikveld spilt i Østfoldhallen. Brian West ble introdusert for publikum før avspark. Etter en avvente åpning på kampen, så tok FFK ledelsen etter drøye kvarteret ved Momo. Ved pause gjør FFK flere bytter, og Magnus Riis er en av de som kommer inn. Etter 56 min øker han FFKs ledelse til 2-0. Det ble også sluttresultatet.

Les mer | Lagt ut: 18.01.04 | Kategori: Privat

Privat

Fredrikstad - Sparta 3-2

Momo utlignet til 1-1 etter et pent innlegg fra høyrevingen. Kampen blir karakterisert som en typisk treningskamp, og det er mange nye fjes på FFK. 8 minutter ut i 2. omgang gikk FFK opp i ledelsen ved Dag Frode Hornseth. 2 minutter senere utligner ex-FFK'eren Jørgen Fog. Roger Helland får æren av å sette sluttresultatet til 3-2.

Les mer | Lagt ut: 16.12.03 | Kategori: Privat

Privat

Første treningskamp unnagjort

Mange nye ansikter i Østfoldhallen i dag da FFK åpnet den nye sesongen med uvanlig tidlig treningskamp mot Kvik Halden. Det ble som forventet ingen stor forestilling, men FFK dro uansett i land seieren. Matchvinner ble Momo som var et friskt pust i 2. omgang, og sørget for kampens eneste mål. Det ble 1-0 til FFK.

Les mer | Lagt ut: 12.12.03 | Kategori: Privat

Serie

FFK 4 - 1 Oslo Øst

Den aller første nyheten på denne siden var "FFK 4-1 Kvik Halden". I dag gjorde guttene jobben og sikret tippeligaspill neste år med samme resultat. Dadason og Bjørnar scoret 2 mål hver!

Les mer | Lagt ut: 01.11.03 | Kategori: Serie

Serie

Den store nedturen...

FFK hadde mulighet til å sikre opprykket på Melløs. Været var flott, rammen rundt kampen var enorm og fakler var klare til avhenting i Fredrikstad. Men så lett skulle det ikke gå. Moss viste seg som det desidert beste laget og stakk av med en veldig fortjent 1-0 seier.

Les mer | Lagt ut: 26.10.03 | Kategori: Serie

Serie

Morsomt på Marienlyst!

Dette var en kamp mange hadde fryktet, men frykt ble fort forvandlet til ekstase i Drammen! Og selv om to av våre scoringer kom som tidlige julegaver fra Godset, så vant vi likevel fullt fortjent 3-2! Nå snakker vel til og med de mest skeptiske av oss om Tippeligaen 2004...

Les mer | Lagt ut: 19.10.03 | Kategori: Serie

Serie

Roger ”Beckham” Risholt reddet kvelden

Med ballonger av den kreative sorten og et gigantisk tribuneflagg var det duket for fest på Fredrikstad stadion. Det vinnende laget ville ta over førersetet i 1. divisjon, og lenge så det ut som om Hønefoss skulle trekke det lengste strået, men Roger Risholt ville det annerledes.

Les mer | Lagt ut: 12.10.03 | Kategori: Serie

Serie

Samme leksa om igjen

FFK med over tusen supportere på slep ankom Sandefjord i håp om å revansjere tapet på hjemmebane i vår. Det skjedde ikke. Isteden ble vi på nytt overkjørt av et godt Sandefjord-lag og tapte fortjent 3-1. Vi kan derimot trøste oss med at vi fortsatt troner på toppen av tabellen!

Les mer | Lagt ut: 06.10.03 | Kategori: Serie

Serie

Best når det gjelder!

Det ble aldri noen spennende toppkamp på Stadion i dag. Til det var FFK altfor gode. De rød-hvite bydde i store perioder på festfotball foran et feststemt publikum, og gav seg ikke før 4-1 var prikket inn. En herlig lagseier hvor samtlige spillere hevet seg og bidro til at vi igjen fikk se herlig, teknisk, offensiv og underholdende fotball - og viktigst av alt: fire mål. Med denne seieren er FFK utrolig nok på tabelltopp, og der akter vi å bli værende!

Les mer | Lagt ut: 28.09.03 | Kategori: Serie

Serie

Resultatene gikk FFKs vei

Denne søndagen skulle Fredrikstad reise til Mandal for å ta med seg 3 meget viktige poeng til årets sesonginnspurt. Mandalskameratene på sin side var også helt avhengig av 3 poeng for å ikke bli hektet av i kampen om opprykk.

Les mer | Lagt ut: 22.09.03 | Kategori: Serie

Serie

Dadason var forskjellen

Det ble en spennende, men ikke spesielt god fotballkamp på Fredrikstad Stadion. Start åpnet friskt og tok en tidlig ledelse, men FFK kjempet seg gradvis tilbake i kampen og fikk en fortjent utligning før pause. I annen omgang vippet det frem og tilbake, men FFK var best foran mål og hjemmefansen fikk en ny helt da Rikhardur Dadason headet inn seiersmålet i 2. omgang!

Les mer | Lagt ut: 15.09.03 | Kategori: Serie

Serie

Fikk som fortjent

I utgangspunktet er FFK et vesentlig bedre lag enn Bærum. Men kamper avgjøres ikke utfra hvem som er best på papiret, men på banen. Denne gang skulle kampen utspilles på en svært regntung Nadderud-bane og det var Bærum som så ut til å trives best. Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen på sin første målsjanse, men Jørgen Pettersen sørget for utligning like før halvtimen. Etter det var FFK ved flere anledninger nær ytterligere en scoring, men etter hvilen var Bærum det førende laget. En kamp under pari for FFKs del hvor vi faktisk må si oss rimelig fornøyd med ett poeng.

Les mer | Lagt ut: 07.09.03 | Kategori: Serie

Serie

Sterkt resultat - ikke så sterk kamp

Resultatet 3-0 er sterkt, men prestasjonene til FFK var ikke all verden i kampen mot Ørn Horten. Men når vi har en matchvinner i hver ende av banen i Markus Ringberg og Steinar Sørlie, så kan vi sole oss i glansen av tre viktige poeng selv på en gråværsdag...

Les mer | Lagt ut: 01.09.03 | Kategori: Serie

Serie

Alta 1 - FFK 2

FFKSupporter.net var dessverre ikke på plass i Alta, men fulgte kampen via Radio Fredrikstad som sikkert mange andre også gjorde i dag. Der fikk vi høre at Welton Melo hadde en meget god dag, scoret to mål og FFK vant 2-1. Vi er dermed fortsatt med helt i toppen av divisjonen, og neste søndag er Ørn Horten motstander på Stadion. Møt opp!

Les mer | Lagt ut: 24.08.03 | Kategori: Serie

Serie

Aldri noen tvil

Det var aldri noen tvil om hvem som skulle vinne dagens kamp mellom FFK og Hødd etter at Jørgen Pettersen dunket inn 1-0 helt i starten. Dette til tross for at Hødd fikk god hjelp av dommertrioen til å komme inn i kampen igjen. Det ble til slutt 4-1 seier for rødbuksene!

Les mer | Lagt ut: 18.08.03 | Kategori: Serie

Serie

Uavgjort i Haugesund

Ingen av våre skribenter var dessverre på plass i Haugesund, men vi konstaterer at det ble poengdeling og 1-1 etter at Håkan Söderstjerna utlignet for FFK i 2. omgang.

Les mer | Lagt ut: 10.08.03 | Kategori: Serie

Serie

Fra Hollywood til brasiliansk kunst

To av divisjonens mest offensive lag skulle møtes til dyst på Fredrikstad stadion, og underholdende fotball skulle det bli. Sist lagene møttes ble Fredrikstad snytt for poeng på overtid, men nå skulle de virkelig ta revansje.

Les mer | Lagt ut: 03.08.03 | Kategori: Serie

Privat

En søvndyssende affære

Med unntak av en innsatsvillig Christian Petersen, er det lite å rapportere fra Sarpsborg stadion i dag. Det hele skulle vise seg å bli en kjedelig, uinspirert kamp, hvor Fredrikstad styrte det meste av spillet.

Les mer | Lagt ut: 28.07.03 | Kategori: Privat

Privat

Uavgjort mellom B-pregede lag

Både København og Fredrikstad stilte med b-pregede lag da lagene møttes til treningskamp i Fredrikstad i kveld. Kampen endte 3-3, etter at rødbuksene hadde vært på høyde med danskene i størstedelen av kampen.

Les mer | Lagt ut: 17.07.03 | Kategori: Privat

Serie

Voldtatt på Voldsløkka

Forrige helg dro Skeid til Melløs og tok tre poeng fra vår Østfold-rival. I dag var det FFK som ble fratatt samtlige poeng etter at Skeid-laget imponerte, mens FFK hadde lagt igjen det meste av både ferdigheter og innsats i garderoben. Nå skal det bli godt med ferie.

Les mer | Lagt ut: 14.07.03 | Kategori: Serie

Serie

Innsatsen da gutter?

Tross det varme været, en tidlig ledelse, og storseier; Dette er for dårlig! Vi har sett det før og nå ser vi det igjen. Uten innsats og hardt arbeid kan man glemme fabelhistorier om gull og grønne skoger, eller rettere sagt; opprykk. Denne gangen endte det heldigvis med seier, men hvor mange av dere der ute har ikke Alta-kampen friskt i minnet?

Les mer | Lagt ut: 07.07.03 | Kategori: Serie

Serie

- Han er kriminell!

skriker Per Egil Ahlsen fra sidelinjen. Markus Ringberg har akkurat snudd kampen på under 10 minutter og alle de 4110 tilskuerne på Fredrikstad stadion reiser seg i vill gledesrus.

Les mer | Lagt ut: 03.07.03 | Kategori: Serie

Serie

Fredrikstad ER best i Østfold

Det er en ny tid i Østfold – en ny Fredrikstadtid! Endelig var det duket for et ekte lokalderby på Fredrikstad stadion, og denne gangen klarte den gamle aristokraten å bevise hvem som egentlig innehar tittelen ”Østfolds stolthet”. Lenge har den vært på utlån i Moss, men nå er det endelig slutt.

Les mer | Lagt ut: 30.06.03 | Kategori: Serie

NM

Kanari-fans, LSK og Kippe…

… og dermed var cup-eventyret over for Fredrikstad. Hjemmelaget vartet tidvis opp med god festfotball, men til slutt viste det seg at tippeligalaget Lillestrøm skulle trekke det lengste strået.

Les mer | Lagt ut: 26.06.03 | Kategori: NM

Serie

Fredrikstad sliter med nøkkelspillere
ute

Vidar Davidsen hadde gjort leksa si og satset alt på ballsikre spillere på midtbanen. Fredrikstad på sin side ble løpende mye i mellom, og savnet etter Roger Risholt på midtbanen var stort.

Les mer | Lagt ut: 22.06.03 | Kategori: Serie

Serie

Takk Håkan!

Hva skulle vi gjort uten svensker? Faktisk hadde jeg ikke tenkt til å skrive mer enn dette: "-". Ja, rett og slett bare en strek! Men heldigvis dukket det opp en svenske med silkefot, og da hjelper det ikke med en tidligere landslagskjempe i mål.

Les mer | Lagt ut: 19.06.03 | Kategori: Serie

Serie

Sandefjord for alvor med i opprykksstriden

Fredrikstad åpnet kampen klart best, men denne dagen uteble den svenske effektiviteten på topp. Det hjalp ei heller med brasiliansk blod, for Nordlies gutter hadde bestemt seg: I dag skulle de for alvor melde seg på i opprykksstriden.

Les mer | Lagt ut: 15.06.03 | Kategori: Serie

26/04/2024 21:35 | 06d4061f