Husk meg
Brukernavn
Passord

En søvndyssende affære

Med unntak av en innsatsvillig Christian Petersen, er det lite å rapportere fra Sarpsborg stadion i dag. Det hele skulle vise seg å bli en kjedelig, uinspirert kamp, hvor Fredrikstad styrte det meste av spillet.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 28. July 2003 - 22:21
Christian Petersen syntes det var unødvendig å vente stort mer enn 5 minutter før han presenterte seg for Fredrikstad-supporterne. Han klinte like greit til fra 18 meter, og skuddet smalt i tverrleggeren.

Resten av kampen var preget av et defensivt Sarpsborg-lag som prøvde å kontre Fredrikstad i senk. Når FFK-spillerne da bestemmer seg for å ikke vise mer enn 50 % innsats ute på banen, ja, da måtte det hele bli en kjedelig affære.

Stort mer er det ikke å si om denne kampen. Fredrikstad burde ha fått ballen i mål – enkelt og greit.

På den noe mer gledelige siden har vi Christian Petersen som seg fra en positiv side. Gutten fra Oslo-Øst kjempet godt, viste både styrke og teknikk, og når han i tillegg har blitt tildelt draktnummer 6, så betyr det nok at vi kommer til å se mer av ham i fremtiden. Petersen klarte gjentatte ganger å dra av en mann eller to, og innehar altså noen av kvalitetene vi har savnet hos Lars Petter Hansen.

Magnus Riis (nr. 22) satte ikke spesielt preg på kampen, men viste til tider at han innehar god teknikk.

Når det gjelder overraskelsen det tidligere gikk rykter om, så uteble den totalt fra Sarpsborg stadion. Vi får bare håpe at Fredrikstad makter å ha en forsterkning eller to klare før overgangsmarkedet stenger, og aller helst før kampen mot Raufoss søndag 3. august.

Og det blir en kamp hvor spillerne må vise en vesentlig større innsats enn i dag...

(Kampen endte 0-0)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340