Viser: 181 - 210 av 314

FFK - Stabæk 1-2 (1-0)

Ti menn mot elleve mus

Det begynte oppskriftmessig med 1-0 ledelse, men i pausen ble manndommen værende igjen i garderoben. I stedet entret elleve «babes» banen – det fryktede hjemmelaget ble forvandlet til «jentelaget». Dermed fikk menn fra Bærum (!) gjøre som de ville.

Les mer | Lagt ut: 13.05.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Tromsø - FFK

Vi har vurdert spillerne som var med å tape 1-4 for Tromsø.

Les mer | Lagt ut: 06.05.07 | Kategori: Spillerbørs

Tromsø - FFK 4-1 (3-1)

Ka farsken driv dokk me?

Fredrikstad taper fortjent 4-1, og mer kunne det fort ha blitt. Bortebanespøkelset lever i alle høyeste grad. Hvorfor må det atter en gang være personlig feil som avgjør?

Les mer | Lagt ut: 06.05.07 | Kategori: Serie

FFK - Viking 2-0 (2-0)

Champagnefotball!

FFK vant fullt fortjent 2-0 mot Viking, og spesielt før pause vartet FFK opp med champagnefotball fremover på banen. Tarik Elyounoussi åpnet ballet med en flott scoring fra skrått hold, mens Anders Prytz skrev seg inn i historiebøkene med et knallhardt frispark i krysset fra nesten 35 meter.

Les mer | Lagt ut: 30.04.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs 2007

Spillerbørs: FFK - Viking

Spillerbørsen fra kampen mot Viking er klar. Les våre vurderinger av spillernes prestasjoner i 2-0-seieren.

Les mer | Lagt ut: 30.04.07 | Kategori: Spillerbørs

Aalesund FK - FFK 3-3 (3-2)

Hawaii-fotball i tangoland

Det som skulle være spikeren i kista for Fredrikstads bortebanekompleks, ble i stedet et virvar blant havets bønder. Vi har valgt å trekke frem de største situasjonene for å beskrive dem. Til slutt vil vi komme med noen tanker etter dagens kamp.

Les mer | Lagt ut: 23.04.07 | Kategori: Serie

FFK-børsen mot Aalesund (b)

Spillerbørs: Aalesund - FFK

Les våre vurderinger av spillerne som var med på målkallaset mot Aalesund.

Les mer | Lagt ut: 23.04.07 | Kategori: Spillerbørs

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - FC Lyn Oslo

FFK beseiret Lyn med 3-1 i første kamp på nye Fredrikstad Stadion. For å gjøre spillerbørsen mest mulig pålitelig har vi både sett kampen på stadion og etterpå gått den grundigere i sømmene på opptak fra TV2 Sport. Vi gir deg derfor en grundig vurdering av spillernes prestasjoner i denne historiske kampen i dagens spillerbørs.

Les mer | Lagt ut: 15.04.07 | Kategori: Spillerbørs

FFK – FC Lyn Oslo 3-1 (1-0)

Historisk lynnedslag

Øyvind Hoås fortsetter der han slapp på Holmen, Tarik Elyounoussi har allerede funnet scoringsformen, og Brian West gjør comeback med scoring. En bedre åpning kunne ikke nye Fredrikstad stadion ha fått.
Bilder fra kampen kan du se her.

Les mer | Lagt ut: 14.04.07 | Kategori: Serie

LSK – FFK 3-0 (0-0)

Sjanseløse mot rå duellkraft

Et svekket Fredrikstad-lag ble minst et nummer for små mot et lite fintspillende Lillestrøm-lag. I 55 minutter så det greit ut. Så kom veggen. Bilder fra kampen kan du se her.

Les mer | Lagt ut: 09.04.07 | Kategori: Serie

FFK-børsen mot Lillestrøm (b)

Spillerbørs: Lillestrøm - FFK

Les våre vurderinger av spillerne som var med på tremålstapet i seriepremieren mot Lillestrøm.

Les mer | Lagt ut: 09.04.07 | Kategori: Spillerbørs

FFK - Rosenborg 1-1 (0-1)

Verdig slutt på en æra

FFK spilte søndag kveld en historisk fotballkamp. For siste gang løp byens stolte aristokrater ut på ærverdige Fredrikstad Stadion på Holmen for aller siste gang. Rosenborg stod på motsatt banehalvdel, og FFK leverte godt spill i møte med seriemesterne og hadde fortjent seier. Det endte imidlertid 1-1 og Øyvind Hoås var mannen bak tidenes siste stadion-scoring.

Les mer | Lagt ut: 06.11.06 | Kategori: Serie

FC Lyn Oslo - FFK 1-2 (1-1)

365 dager siden sist: Endelig vant FFK borte!

Det var på dagen ett år siden FFK sist gang vant en kamp på bortebane i Tippeligaen. Det skjedde i Kristiansand i siste serierunde i fjor. Denne gang ble Lyn beseiret på Ullevaal Stadion, og det betyr at FFK definitivt har unngått direkte nedrykk. Etter at Mihaly Tóth sin 2-1-scoring viste seg å bli kampens siste, så kan FFK dårligst havne på kvalik. Og det skal i tillegg svært mye til for at det skjer...!

Les mer | Lagt ut: 30.10.06 | Kategori: Serie

FFK - Odd 2-1 (0-1)

Brenne matchvinner i viktig hjemmeseier

Simen Brenne (bilde) stod bak begge målene og sørget dermed for at FFK dro i land en uhyre viktig seier mot Odd Grenland på Stadion. Kampen åpnet imidlertid som et mareritt: Odd tok ledelsen etter bare noen minutter, og like etter satte Simen Brenne et straffespark i stolpen. Men Brenne fikk sin revansje i 2. omgang og til slutt vant FFK fullt fortjent 2-1.

Les mer | Lagt ut: 23.10.06 | Kategori: Serie

Tromsø - FFK 3-1 (0-1)

Ny fadese på bortebane

Knut Torbjørn Eggen førte FFK til nok en fadese på bortebane i årets Tippeliga. Tarik Elyounoussi sendte oss i himmelen før pause, men etter hvilen slo Tromsø tilbake og scoret tre ganger. To av scoringene kom etter store personlige feil. Dermed er FFK fortsatt uten seier på bortebane i årets sesong, og har etter den fjerde siste serierunden inntatt kvalifiseringsplassen.

Les mer | Lagt ut: 15.10.06 | Kategori: Serie

FFK - Sandefjord 2-1 (0-1)

FFK reiste seg og vant

Kaptein John Anders Bjørkøy var banens gigant da FFK beseiret Sandefjord med 2-1 i den utrolige viktige bunnkampen på Fredrikstad Stadion søndag kveld. Sandefjord tok ledelsen på sin eneste sjanse før pause, og det var attpåtil et selvmål. FFK produserte mange sjanser, og fikk til slutt belønning. Det ble 2-1, men FFK burde vunnet med minst tre-fire mål. (Har du bilder fra kampen? Send de til oss!)

Les mer | Lagt ut: 01.10.06 | Kategori: Serie

Stabæk - FFK 3-2 (2-0)

Bortekomplekset vedvarer

En helsvart søndag sett med FFK-øyne. Mens de andre bunnlagene gjorde jobben sin og vant sine kamper, viste FFK seg nok en gang frem fra en tafatt side på bortebane. Laget har fremdeles ikke vunnet en seriekamp på bortebane denne sesongen, og da er det dessverre vanskelig å se for seg at man skal berge plassen i Tippeligaen.

Les mer | Lagt ut: 24.09.06 | Kategori: Serie

FFK - Molde 1-1 (1-0)

Tóths juksemål holdt til heldig poeng

FFK spilte en begredelig fotballkamp hjemme mot Molde. Etter Mihaly Tóth bokset inn 1-0 tidlig i kampen, så det ut til å bli FFKs dag på Stadion. Men uten innsatsvilje, presisjon og glød er det vanskelig å vinne fotballkamper i Tippeligaen. Molde utlignet til 1-1 og var i 2. omgang nærmest seieren. Dette er ikke godt nok til å unngå nedrykk!

Les mer | Lagt ut: 17.09.06 | Kategori: Serie

Vålerenga - FFK 5-1 (1-1)

Fra Ullevaal med sekken full

Her scorer Vålerenga sitt første av fem mål for kvelden. Det ble til slutt 5-1, men heldigvis var det ikke så stor forskjell på lagene som resultatet skulle tilsi. VIF var effektive og hadde marginene (og dommeren) med seg, mens FFK blant annet traff treverket to ganger. Det var ikke før på slutten det raknet. Likevel må vi erkjenne at Vålerenga tross alt vant fortjent, og FFK har en del å rette på...

Les mer | Lagt ut: 10.09.06 | Kategori: Serie

FFK - Start 4-0

Kvisvik-magi i storseier

Raymond Kvisvik (bilde) var i sitt ess da FFK påførte Start sitt første Tippeliga-nederlag under ledelse av Stig Inge Bjørnebye. Det ble til slutt hele 4-0 etter to mål i hver omgang. FFK spilte disiplinert defensivt med stor innsats, og Kvisvik viste sambatakter i det offensive spillet. De andre resultatene denne runden gikk også FFKs vei! Oppdatering: Bilder fra kampen.

Les mer | Lagt ut: 28.08.06 | Kategori: Serie

Lillestrøm - FFK 1-1

Uavgjort på Åråsen

Simen Brenne (bildet) sørget for at FFK fikk med seg et viktig poeng hjem fra Åråsen. Kampen begynte verst tenkelig da Tarik Elyounoussi måtte forlate banen med skade etter bare få minutter. Og litt etter førte Kasey Wehrman LSK opp i ledelsen. Det så lenge mørkt ut, men et kvarter før slutt avsluttet Simen Brenne et flott angrep slik at kampen endte 1-1.

Les mer | Lagt ut: 12.08.06 | Kategori: Serie

FFK - Ham-Kam 2-2

Uavgjort føltes som tap

Med én mann mer på banen i 80 minutter, burde FFK definitivt ha vunnet komfortabelt mot Ham-Kam på Stadion. Isteden blir det 2-2 etter at FFK nok en gang gjør håpløse feil defensivt, og sløser med sjansene i motsatt ende. Tarik Elyounoussi fortsetter å score og storspiller i spann med Kvisvik. Men denne gang holdt det altså bare til ett poeng.

Les mer | Lagt ut: 08.08.06 | Kategori: Serie

Brann - FFK 3-1

Brann best i Bergen

FFK fikk en drømmestart i Bergen da Tarik Elyounoussi allerede etter fem minutter scoret et flott mål. FFK fortsatte å dominere den første halvtimen, men i løpet av en periode på seks minutter snudde Brann kampen til 2-1. Resultatet stod seg helt til overtid av 2. omgang. Da scoret Tamas Szekeres - men dessverre i feil mål. Raio Piiroja (bilde) og resten av spillerne måtte oppgitt konstatere at det ble et nytt bortetap.

Les mer | Lagt ut: 31.07.06 | Kategori: Serie

FFK - Viking 2-1

Endelig scoret Tarik - og ble matchvinner!

Hele Fredrikstad har ventet på at Tarik Elyounoussi skulle score sitt første mål i Tippeligaen. I dag kom scoringen, på en praktfull stupheading, og stortalentet ble samtidig matchvinner i kampen mot Viking. FFK vant nemlig 2-1 i et jevnt bunnoppgjør på Stadion. Et skår i gleden: Brian West er trolig skadet resten av sesongen.

Les mer | Lagt ut: 24.07.06 | Kategori: Serie

Rosenborg - FFK 1-0 (0-0)

Nedturen fortsetter

FFK spiller en grei bortekamp mot Rosenborg i én time. Så dukker Mikael Dorsin opp på bakre stolpe etter et frispark og header upresset inn 1-0. Etter scoringen får hjemmelaget selvtillit, mens FFKs positive tendenser før scoringen blir borte. Dermed kontrollerer trønderne inn seieren og sender FFK poengløse hjem til Plankebyen.

Les mer | Lagt ut: 16.07.06 | Kategori: Serie

FFK - Lyn 1-2 (1-0)

Et bittert tap

Knut Torbjørn Eggen mente tapet for Lyn var bittert. Den følelsen tror jeg også publikum satt igjen med. Det åpnet bra med en tidlig scoring av Brian West og FFK var det klart beste laget frem til Lyn fikk et svært billig frispark som de benyttet til å utligne. Ti minutter senere stod det 1-2. Det ble også sluttresultatet - i en kamp FFK burde avgjort den første timen.

Les mer | Lagt ut: 02.07.06 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Det ble tap mot Lyn på Stadion. Les mer om spillernes prestasjoner i FFK-børsen.

Les mer | Lagt ut: 02.07.06 | Kategori: Spillerbørs

FFK - Lyn 1-2

Bittert tap mot Lyn

Brian West (bilde) sendte FFK i ledelsen allerede etter 7. minutter, og den kommende timen var det FFK som styrte spillet på Stadion. Men så var det effektiviteten da... Isteden scorer Lyn to ganger ut av intet i løpet av 10 minutter et stykke ut i 2. omgang. FFK klarer aldri å komme tilbake og Lyn rir i land seieren på italiensk vis i sluttminuttene. Fotball kan noen ganger føles som et urettferdig spill... Vi kommer tilbake med mer senere i kveld. Når vi har kommet oss...

Odd - FFK 3-3 (3-0)

Imponerende snuoperasjon

I en merkelig fotballkamp på Odd Stadion ble det til slutt 3-3. Simen Brenne (bilde) satte den siste ballen inn bak Jarstein i Odd-målet og sikret et viktig bortepoeng. For øvrig en sterk lagprestasjon etter at Odd hadde alt av marginer med seg før pause og ledet frekt 3-0. Tóth, Bjørkøy og Brenne scoret hvert sitt etter pause og sørget dermed for at det til slutt ble uavgjort.

Les mer | Lagt ut: 05.06.06 | Kategori: Serie

FFK - Tromsø 5-3

Målorgie med Kvisvik i hovedrollen

Endelig viste Raymond Kvisvik hva han er god for på Stadion. Med to scoringer og målgivende pasninger var Greåker-gutten kampens store spiller. FFK vant 5-3 over Tromsø i en særdeles underholdende fotballkamp, hvor Mihaly Toth for øvrig scoret to ganger og Trond Erik Bertelsen prikket et frispark i mål fra skrått hold. Dermed klatret også FFK opp til sikker grunn på tabellen.

Les mer | Lagt ut: 30.05.06 | Kategori: Serie