FFK - Molde 1-1 (1-0)

Tóths juksemål holdt til heldig poeng

FFK spilte en begredelig fotballkamp hjemme mot Molde. Etter Mihaly Tóth bokset inn 1-0 tidlig i kampen, så det ut til å bli FFKs dag på Stadion. Men uten innsatsvilje, presisjon og glød er det vanskelig å vinne fotballkamper i Tippeligaen. Molde utlignet til 1-1 og var i 2. omgang nærmest seieren. Dette er ikke godt nok til å unngå nedrykk!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 17. September 2006 - 23:43
Ingen tvil om at det var to bunnlag som møttes på Fredrikstad Stadion søndag kveld. Kampen mellom FFK og Molde ble preget av høye skuldre og sløvt pasningsspill fra begge lag. Dessverre var FFK det verste laget.

Det begynte flott. Christian Berg fyrer av et skudd som går via Mihaly Tóth og i mål. Det dommeren ikke fikk med seg var at Tóth brukte hånda. FFK holder på ledelsen ut omgangen - en omgang som preges av særdeles få store målsjanser og mye svakt spill rundt midtbanen.

Etter sidebytte får Molde lov til å trille ball stadig høyere opp på banen, og til slutt er det bare et tidsspørsmål før utligningen kommer. Lasse Staw varter opp med et par klasseredninger, men et kvarter før slutt skrur Magne Hoseth en corner direkte i mål.

Hans Erik Ramberg har en eventyrlig mulighet til å bli matchvinner like etter, men Jan-Kjell Larsen gjør en god redning. FFK klarer imidlertid ikke sette inn noe massivt press mot slutten. Isteden er det Molde som skaper mest.

Men det blir ikke flere mål i bunnkampen på Fredrikstad Stadion. Og når vi til slutt skal konkludere, så er det faktisk FFK som må si seg mest fornøyd med resultatet. Her kunne det fort ha blitt tap.