Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spillerbørs

Spillerbørs: Tromsø - FFK

Vi har vurdert spillerne som var med å tape 1-4 for Tromsø.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 06. May 2007 - 21:52

Rami Shaaban 3
En stor skuffelse. Håpløst utkast som ender med 0-1 tidlig i kampen. Slipper inn ytterligere tre mål, inkludert en kjempetabbe. Noen gode redninger etter pause. Bør føle plassen truet av ungguttene Staw og Bråthen.

Pål André Czwartek 3
Blir altfor opptatt av ball og ikke mann på første scoring. Etterlater stort rom til Lindpere på den andre scoringen. Er passiv og usikker hele kampen.

Patrik Gerrbrand 4
Må kaste inn håndkleet tidlig, men rekker å bidra til usikkerhet i forsvaret. Blir erstattet av Piiroja.

Vidar Martinsen 4
Har problemer med Årst og Rushfeldt. Gjør merkelige vurderinger. Klønete. Men rydder opp i feil med god fart.

Anders Prytz 4
Sliter med tempoet og har overraskende mange enkle pasningsfeil. I likhet med resten av laget et stort tilbakeskritt fra Viking-kampen.
John Anders Bjørkøy 4
Er både regissør og avslutter bak den fantastiske scoringen. En del gode vendinger og pasninger, men det går for sakte. Kan være mer mobil.
Hans Erik Ramberg 4
God på små flater med sin teknikk. Men blir for mye "finspill" og trekker seg i duellspillet. Går ikke i krigen.

Ciaran Martyn 4
Melder seg ut av kampen i store perioder. Blir litt treg. Likevel ser vi en del positivt. Brukbar teknikk og har fysikk til å rydde opp defensivt.
Raymond Kvisvik 3
En begredelig kamp. Fraværende innsats og godfoten så vi lite til. Tar ikke ansvar og byttes ut. Må skjerpe seg i motgang.

Tarik Elyounoussi 5 BB
Den mest positive. Er hurtig og sjanseskapende på topp. God ballbehandling. Blir mer borte når han flyttes ned som venstre midtbane. Virker å være i form.

Ismael Beko Fofana 4
Sliter fortsatt med avslutningene. Får et mål (korrekt) annulert for offside. Virker litt uinteressert til tider, går for mye i offside, men viser at han er kapabel til å skape målsjanser for seg selv og andre.

Øyvind Hoås 4
Kommer inn for Kvisvik. Gjør en OK innsats som spiss. Vinner noen dueller og forsøker å bidra, men får det vanskelig. Ikke helt venn med ballen.

Raio Piiroja 4
Kommer inn for Gerrbrand i første omgang. Vinner umiddelbart noen hodedueller og biter godt fra seg, selv om han er kamprusten.
 
 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340