Viser: 151 - 180 av 314

FFK - Brann 0-4 (0-0)

Første tap på 8 kamper

FFK fikk 4 slag i trynet i en merkelig kamp på Fredrikstad Stadion i kveld. Etter å ha skapt flere sjanser enn serielederen i første omgang, raknet alt i en andre omgang der Brann scorte på det de fikk av halvsjanser. Ballen spratt bortelagets vei hele tiden, resultatet gir langt fra noe riktig bilde av kampen. Og for første gang på nye Stadion var halvparten av publikum gått hjem med 5 minutter igjen å spille.

Les mer | Lagt ut: 16.09.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Stabæk - FFK

Kasey Wehrman viste igjen høy klasse da FFK tok årets første borteseier mot Stabæk på Nadderud. Les mer i vår spillerbørs.

Les mer | Lagt ut: 04.09.07 | Kategori: Spillerbørs

Stabæk - FFK 0-2 (0-0)

FFK reiste seg etter skuffelsen

Mange var spent på hvordan det bitre sammenlagtstapet mot Hammarby ville innvirke på kampen mot Stabæk. Ville spillerne falle sammen eller ville de reise seg og slå tilbake? Heldigvis ble det det siste. FFK vant en jevn kamp med 2-0 etter mål av Bjørkøy og dagens lykkeligste mann: Andreas Tegström.

Les mer | Lagt ut: 03.09.07 | Kategori: Serie

FFK - Tromsø 2-1 (1-0)

Tre poeng og Tarik tilbake!

Med 2-1 over Tromsø klatrer FFK til 6. plass på tabellen, og selv de mest innbitte pessimistene er nå i ferd med å vinke farvel til nedrykksspøkelset som i tre år på rad har hjemsøkt Fredrikstad. FFK spiller ingen stor fotballkamp mot Tromsø, men vinner likevel fullt fortjent etter to flotte scoringer signert henholdsvis Ardian Gashi og Tarik Elyounoussi!

Les mer | Lagt ut: 27.08.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - Tromsø

Pål André Czwartek var bunnsolid på høyreback i seieren mot Tromsø. Les mer om spillernes prestasjoner i FFK-børsen.

Les mer | Lagt ut: 27.08.07 | Kategori: Spillerbørs

Spillerbørs

Spillerbørs: Viking - FFK

Kasey Wehrman var banens beste spiller i den underholdende bortekampen med Viking som til slutt endte uavgjort 2-2. Les mer om våre vurderinger i spillerbørsen.

Les mer | Lagt ut: 12.08.07 | Kategori: Spillerbørs

Viking - FFK 2-2 (1-1)

Ett poeng og dommer i fokus

Det var dessverre dommeren som stjal overskriftene på Viking Stadion. Ardian Gashi sendte FFK i ledelsen med en fantastisk scoring, men med god hjelp av dommeren snudde Viking kampen før Raymond Kvisvik fastsatte sluttresultatet til 2-2.

Les mer | Lagt ut: 12.08.07 | Kategori: Serie

FFK - Aalesund 2-1 (1-1)

Gashis jubileumskanon

I sin Tippeliga-kamp nummer 100 (og første hjemmekamp for FFK) viste Ardian Gashi at det ikke er noe i veien med skuddfoten. Etter en tidlig kalddusj, var Gashi sin praktscoring både en estetisk nytelse i seg selv og en vekkelse som gav oss troen på tre poeng. Alt falt på plass da John Anders Bjørkøy ble matchvinner etter pause med en scoring som faktisk var enda vakrere!

Les mer | Lagt ut: 06.08.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - Aalesund

Ardian Gashi var kampens profil da FFK til slutt vant 2-1 over Aalesund. Les mer om spillernes prestasjoner i vår spillerbørs.

Les mer | Lagt ut: 06.08.07 | Kategori: Spillerbørs

FFK 2 - 1 AAFK

Nok en seier på stadion

Ardian Gashi og John Anders Bjørkøy dundret inn FFK sine 2 mål i kveld.
Vi kommer tilbake senere, med referat og spillerbørs. Mens du venter kan du ta del i diskusjonen!

Les mer | Lagt ut: 05.08.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Lyn - FFK

Bedre sent enn aldri... Vi har endelig analysert ferdig mandagens kamp mot Lyn og er klar med spillerbørsen.

Les mer | Lagt ut: 31.07.07 | Kategori: Spillerbørs

Lyn - FFK 0-0 (0-0)

«Tror jag kasta en flaske i marken»

Anders Grönhagen var i likhet med de fleste andre oppgitt over sjansesløseriet i bortemøtet med Lyn. FFK var det beste laget, men klarte aldri å overliste en god Johan Dahlin i Lyn-målet. Det ble dermed 0-0 for andre kamp på rad, og FFK står fortsatt uten borteseier i årets Tippeliga.

Les mer | Lagt ut: 31.07.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - Lillestrøm

Bedre sent enn aldri -- her er spillerbørsen fra den målløse bataljen med "slakterne fra Åråsen".

Les mer | Lagt ut: 23.07.07 | Kategori: Spillerbørs

FFK - Lillestrøm 0-0 (0-0)

Er det umulig å slå LSK?

FFK har nå spilt mot Lillestrøm åtte ganger etter opprykket til Tippeligaen, men har fortsatt til gode å beseire gultrøyene. Denne gangen ble det 0-0 i en kamp FFK helt klart burde ha vunnet. Er det umulig å slå dette laget?

Les mer | Lagt ut: 23.07.07 | Kategori: Serie

FFK - Odd 1-1 (0-1)

Czwartek viste vei

Pål André Czwartek stod frem som FFKs beste spiller mot Odd, men fremover på banen slet lagkameratene med å finne veien til nettmaskene. Den eneste scoringen kom etter at John Anders Bjørkøy prikket inn ballen fra straffemerket etter en tvilsom dommeravgjørelse. Det ble 1-1 hjemme mot Odd i en skuffende forestilling.

Les mer | Lagt ut: 02.07.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - Odd Grenland

Spillerbørs FFK - Odd Grenland. - FFK. Vi gleder oss over at Pål André Czwartek markerer seg som FFKs bestemann.

Les mer | Lagt ut: 02.07.07 | Kategori: Spillerbørs

Spillerbørs

Spillerbørs: Strømsgodset - FFK

Spillerbørs fra Strømsgodset - FFK. Ikke overraskende blir Raio Piiroja kåret som bestemann denne gangen.

Les mer | Lagt ut: 24.06.07 | Kategori: Spillerbørs

Strømsgodset - FFK 2-1 (1-1)

Borteseieren lar vente på seg

FFK hang godt med i den siste bortekampen før sommerferien, og kunne fort fått med seg både ett og tre poeng hjem. Dessverre ble gode og elendige enkeltprestasjoner avgjørende, til hjemmelagets fordel.

Les mer | Lagt ut: 24.06.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Sandefjord - FFK

FFK spilte 2-2 borte mot Sandefjord. Vi gir deg spillerbørsen...

Les mer | Lagt ut: 21.06.07 | Kategori: Spillerbørs

Sandefjord - FFK 2-2 (1-0)

Gardar ordnet nytt bortepoeng - nesten tre

Gardar Johannsson er i scoringshumor om dagen og stanget inn 2-2 på Storstadion i Sandefjord slik at FFK i hvert fall kan reise hjem med ett poeng i bagasjen. FFK spilte en god bortekamp offensivt og skapte mange sjanser, og på overtid var Gardar Johannsson farlig nær å bli matchvinner.

Les mer | Lagt ut: 20.06.07 | Kategori: Serie

FFK - Start 3-0 (1-0)

Geniet Grönhagen

Det måtte gå 30 minutter med Start-dominans, før Anders Grönhagen vekket Fredrikstad til live. Rødbuksene viste gjestene fra den bløde kyststribe hvordan en ivorianer, en Trosvikgutt, en islending og en gullfot fra Greåker kan være dødelig effektive. FFK vant til slutt 3-0.

Les mer | Lagt ut: 18.06.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - Start

FFK vant 3-0 over Start foran over 11 000 tilskuere. Vi har sett nærmere på spillernes prestasjoner.

Les mer | Lagt ut: 18.06.07 | Kategori: Spillerbørs

Rosenborg - FFK 1-1 (1-0)

Reddet ett poeng

- Vi var gode og kyniske, kommenterte målscorer Tarik Elyounoussi etter kampen. Men det er en sannhet med sterke modfikasjoner. FFK spilte nemlig ingen god kamp på Lerkendal og fikk et svært heldig poeng. På den andre siden: Det er ikke ulovlig å ha marginene med seg i fotball. Ei heller å ha en god keeper og en giftig avslutter!

Les mer | Lagt ut: 11.06.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Rosenborg - FFK

Spillerbørsen etter at FFK spilte 1-1 mot Rosenborg på Lerkendal.

Les mer | Lagt ut: 10.06.07 | Kategori: Spillerbørs

Hva tabellen forteller

Etter åtte runder

Da er det spilt fire nye runder av årets eliteserie, og det er igjen tid for å kaste et blikk på tabellen og se hvordan årets sesong tegner mot å bli. Ennå er det tidlig, og selv om enkelte tendenser begynner å peke seg ut, er det all grunn til å lese dagens tabell med et visst forbehold. Men hva sier den siste tidens utvikling om FFKs mulighet til å nå målet om topp fire?

Les mer | Lagt ut: 30.05.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - Vålerenga

FFK vant 1-0 over Vålerenga. Her er spillerbørsen.

Les mer | Lagt ut: 27.05.07 | Kategori: Spillerbørs

FFK - Vålerenga 1-0 (0-0)

Dagens banditt: Gardar Johannson!

Etter at spillerne pipes av banen etter en pinlig første omgang, byttes Gardar Johannson (bilde) inn til andre omgang og blir matchvinner med en elegant scoring. Vålerenga er klart best og skaper mye, men bakerst står Rami Shaaban en fremragende kamp og sørger for at alle tre poengene blir igjen i Fredrikstad. Et perfekt ran, hvor islandske Johannson stod frem som dagens banditt!

Les mer | Lagt ut: 26.05.07 | Kategori: Serie

Spillerbørs

Spillerbørs: Brann - FFK

Spillerbørsen fra 16. mai-kampen i Bergen er klar.

Les mer | Lagt ut: 17.05.07 | Kategori: Spillerbørs

Brann - FFK 2-2 (1-1)

Piiiiiirojaaaa, Piiroja!

Raio Piiroja gjentok bedriften fra cupfinalen og scoret to ganger mot Brann. Men hjemmelaget hentet opp FFKs ledelse to ganger og det endte til slutt med poengdeling. Med heroisk innsats fra hele laget var imidlertid dette stor fremgang fra tidligere bortekamper.

Les mer | Lagt ut: 16.05.07 | Kategori: Serie