FFK vant 1-0 over Vålerenga. Her er spillerbørsen.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 27. May 2007 - 00:59

Rami Shaaban 7
Årsbeste. Flere kvalifiserte redninger. Meget god mann mot mann. Matchvinner. Men fortsatt usikker på innlegg.

Pål André Czwartek 4
Spiller seg godt opp etter en svak start. Innleder andre omgang med noen gode raid og spiller på seg selvtillit. Flink til å bryte inn foran motspiller.

Patrik Gerrbrand 4
Nedtur fra kampen mot Brann hvor han var bestemann. Klarer ikke å tette igjen hullene i midtforsvaret. Sløv i pasningsspillet og svak i duellene.

Raio Piiroja 4
Klarer ikke å følge med på tempoet langs bakken. Blir ofte utspilt. Bedre i duellspillet og viktig på de mange cornerne som Vålerenga får.

Anders Prytz 3
Grusomt pasningsspill i første omgang. Bidrar minimalt offensivt. Blir for stillestående. Plages trolig av skade og byttes ut.
John Anders Bjørkøy 4
Treg start. Mister ballen og klarer ikke å sette fart på spillet. Blir som resten av laget bedre etter pause, uten å storspille. Taper midtbanekrigen mot Grindheim.
Hans Erik Ramberg 2
Leverer en katastrofal kamp. Mister ballen ofte i farlig posisjon og småjogger passiv ved siden av aggressive Vålerenga-spillere. Virker uinteressert i å delta i kampen. Blir helt korrekt byttet ut ved pause.

Miika Multaharju 4
Løpsvillig, men med for mange feilvalg og dårlige pasninger.
Raymond Kvisvik 2
Stillestående og umotivert i 45 minutter før han byttes ut. Går mye innover i banen, uten å skape noe som helst. Dårlige pasninger. Benken mot RBK?

Tarik Elyounoussi 4
Er ikke venn med ballen og spiller sin svakeste kamp på stadion for året. Blir litt bedre etter pause. Brenner en stor sjanse på 1-0.

Ismael Beko Fofana 3
I likhet med Tarik, spiller også Fofana sin svakeste hjemmekamp hittil i sesongen. Lite bevegelig, går altfor mye i offside og pådrar seg unødvendige frispark. Nærmer seg dessverre ikke scoring.

Ciaran Martyn 4
Spiller andre omgang på bekostning av Ramberg. Er skuffende lite kreativ og kommer aldri til målsjanser, men er sterkere i duellspillet og viser tidvis god mentalitet.

Gardar Johansson 6
Spiller de siste 45 minuttene og blir matchvinner. Er positiv fra første spark på ballen. Bevegelig, sterk i duellene, stusser videre, tar ned ballen på brystet, finner medspillere og er god med ballen i beina. Spilte seg inn på laget?