Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Spillerbørs

Spillerbørs: Strømsgodset - FFK

Spillerbørs fra Strømsgodset - FFK. Ikke overraskende blir Raio Piiroja kåret som bestemann denne gangen.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 24. June 2007 - 21:13

Lasse Staw 5
Må steppe inn for en syk Shaaban like før avspark. Er solid med unntak av to glipper i feltet. Har gode redninger. Ikke skyld i målene.

Pål André Czwartek 3
Blir for opptatt av ballbanen og glemmer Sørum på bakre stolpe som lager 1-0. Usikker med ball.

Patrik Gerrbrand 5
Glipper markering i feltet som gir Godset farlig sjanse. Spiller ellers på det jevne før han må ut i pausen etter en smell.

Raio Piiroja 6 BB
Uvurderlig på dødball i begge retninger. Stiger til vers og scorer før pause. Innser egne begrensninger langs bakken og spiller hele tiden på det enkle.

Miikka Multaharju 4
Tilpasser seg venstrebackposisjon helt greit. Sliter med noen pasninger og ballmottak, men spiller med høy aggressivitet og kommer greit unna duellen med Ohr.
Tarik Elyounoussi 4
Ingen god kamp. Mister ball altfor lett. Blir forutsigbar og har dårlig ballberøring når han utfordrer back. Scorer nesten med hodet, men skaper litt for lite.
John Anders Bjørkøy 4
Svinger for mye i prestasjonene, spesielt i pasningsspillet og har også for enkle balltap. Svikter i markeringen på det andre baklengsmålet. Ikke i form.

Hans Erik Ramberg 5
Fortsatt best på midtbanen, men er også for ustabil både defensivt og offensivt.
Anders Stadheim 4
Statisk og med enkle pasningsfeil, men viser til tider hva han kan. Slår noen gode dødballer. Bra skuddbein. For svak til å jobbe hjem.

Gardar Johannsson 5
Har innsatsviljen og beveger seg både i rom samtidig som han kommer i møte. Er bare en feberredning av Espen Johnsen unna ny nettkjenning.

Ismael Beko Fofana 4
Er nær scoring to ganger, men fremstår ellers som uengasjert og unøyaktig. Sliter fortsatt med å forstå offsideregelen.

Brian West 4
Kommer inn tidlig i 2. omgang for Fofana. God som tilrettelegger. Får ikke utnyttet hurtigheten. Godset ligger dypt og kompakt. Lite bakrom å boltre seg i.

Agim Shabani 5
Spiller de siste 45 minuttene for Patrik Gerrbrand og gjør et godt inntrykk. Sterk i duellene, tar sterke Kovacs i lufta. Blir feilaktig utvist på overtid.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340