Les våre vurderinger av spillerne som var med på målkallaset mot Aalesund.

Les mer | Lagt ut: 23.04.07 | Kategori: Spillerbørs

Spillerbørs

Spillerbørs: FFK - FC Lyn Oslo

FFK beseiret Lyn med 3-1 i første kamp på nye Fredrikstad Stadion. For å gjøre spillerbørsen mest mulig pålitelig har vi både sett kampen på stadion og etterpå gått den grundigere i sømmene på opptak fra TV2 Sport. Vi gir deg derfor en grundig vurdering av spillernes prestasjoner i denne historiske kampen i dagens spillerbørs.

Les mer | Lagt ut: 15.04.07 | Kategori: Spillerbørs

FFK – FC Lyn Oslo 3-1 (1-0)

Historisk lynnedslag

Øyvind Hoås fortsetter der han slapp på Holmen, Tarik Elyounoussi har allerede funnet scoringsformen, og Brian West gjør comeback med scoring. En bedre åpning kunne ikke nye Fredrikstad stadion ha fått.
Bilder fra kampen kan du se her.

Les mer | Lagt ut: 14.04.07 | Kategori: Serie

LSK – FFK 3-0 (0-0)

Sjanseløse mot rå duellkraft

Et svekket Fredrikstad-lag ble minst et nummer for små mot et lite fintspillende Lillestrøm-lag. I 55 minutter så det greit ut. Så kom veggen. Bilder fra kampen kan du se her.

Les mer | Lagt ut: 09.04.07 | Kategori: Serie

FFK-børsen mot Lillestrøm (b)

Spillerbørs: Lillestrøm - FFK

Les våre vurderinger av spillerne som var med på tremålstapet i seriepremieren mot Lillestrøm.

Les mer | Lagt ut: 09.04.07 | Kategori: Spillerbørs

RBK – FFK 1-1 (0-0)

Bjørk(h)øy volley!

For et mål! Og for en heading av Shaaban! FFK ligger under i det nittiende minutt før den svenske landslagskeeperen tar turen opp i Rosenborgs 16-meter. Det ender med scoring.

Les mer | Lagt ut: 01.04.07 | Kategori: Privat

Sandefjord - FFK 0-1 (0-1)

FFK med «vinnerskalle»

I nest siste treningskamp før seriestart spilte FFK mot Sandefjord på Tjøllingbanen i Vestfold tirsdag ettermiddag. Og i sin andre kamp for FFK viste nykommer Ismael Beko Fofana (bilde) seg igjen frem som en måltyv. Fofana ble matchvinner da han stupheadet inn 1-0 på slutten av første omgang.

Les mer | Lagt ut: 27.03.07 | Kategori: Privat

Fredrikstad - Hønefoss 3-0

Afrikansk magi

Endelig kunne vi se ivorianerne i kamp og de skuffet ikke. De to unge spillerne var meget delaktig i at Fredrikstad kunne gå seirende av banen mot Hønefoss. Vi kan få mye å glede oss over hvis disse to spillerne slår til.
Bilder fra kampen kan dere se her

Les mer | Lagt ut: 22.03.07 | Kategori: Privat

Cartagena - FFK 0-2 (0-0)

Vel blåst, FFK

Øyvind Hoås og Miika Multaharju scoret målene da FFK beseiret spanske Cartagena med 2-0 i treningskamp på La Manga onsdag ettermiddag. Ifølge rapportene gjorde også ungguttene Agim Shabani og Christian Halvorsen en god kamp - i en kamp preget av sterk vind.

Les mer | Lagt ut: 07.03.07 | Kategori: Privat

Viking - FFK 2-1 (1-0)

Viking vant på La Manga

Øyvind Hoås scoret og skapte etter rapportene en del bryderi for Viking-forsvaret i dagens treningskamp på La Mange, men det holdt ikke til seier. Viking vant kampen 2-1 etter scoringer av Øyvind Svenning og Peter Ijeh.

Les mer | Lagt ut: 02.03.07 | Kategori: Privat

Lyn - FFK 0-1 (0-1)

Bjørkøy straffet Lyn

Årets første FFK-kamp på naturgress ble tirsdag ettermiddag gjennomført mot FC Lyn Oslo på La Manga. I en sjansefattig kamp der FFK likevel var det beste laget, ble John Anders Bjørkøy matchvinner med sin scoring på straffespark fem minutter før pause.

Les mer | Lagt ut: 27.02.07 | Kategori: Privat

Sparta - FFK 0-1

FFK vant etter jevnspilt kamp

FFK gikk seirende ut av treningskampen mot FK Sparta Sarpsborg i Østfoldhallen onsdag kveld etter et pent mål av Tarik Elyounoussi tidlig i andre omgang.

Les mer | Lagt ut: 21.02.07 | Kategori: Privat

Nytt tap i Østfoldhallen

Tromsø stjal seieren på overtid

Med et på papiret ganske bra lag klarte ikke FFK å gjøre mål på Tromsø i kveld, og slapp inn ett på overtid. Dermed ble det nok en kamp uten seier for hjemmelaget, som ikke har fått den beste starten på sesongoppkjøringen.

Les mer | Lagt ut: 11.02.07 | Kategori: Privat

FFK - Tromsdalen 1-1

Nok en kamp under pari

Fredrikstad tok i mot Tromsdalen foran totalt 390 betalende tilskuere og igjen spiller Fredrikstad en treningskamp langt under pari mot antatt dårligere motstander. Kampen ender ufortjent uavgjort 1-1.

Les mer | Lagt ut: 04.02.07 | Kategori: Privat

FFK-Moss 2-4 (0-0)

Skal vi aldri slå Moss?

Ikke engang i supporterkamp klarer vi slå Moss, den endte 0-0. Og hovedkampen... Vel, heldigvis var det bare en treningskamp, og de som vinner er de eneste som mener den betyr noe som helst. Bjørkøy scoret ihvertfall sikkert som vanlig på straffe (bildet)

Les mer | Lagt ut: 28.01.07 | Kategori: Privat

Ise matchet ikke FFKs juniorer

Fredrikstad fosser videre

Etter tirsdagen meget underholdende kamp var Fredrikstad storfavoritter foran dagens oppgjør mot Ise. Litt smårusk i maskineriet hopper vi elegant over, men samtidig velger i stedet å gi æren til nummer 17 hos Ise. Gang på gang gjorde Frode Risbakken livet surt for de rødhvite, og den hurtige spissen var svært aktiv i Ises flere smågiftige kontringer.

Les mer | Lagt ut: 21.12.06 | Kategori: Romjulscup

Fredrikstad – Berg 17-3

Kallasseier åpnet julecupen for FFK

I dag spilte Fredrikstad sin første kamp i julecupen, og 5. divisjonslaget Berg hang ikke med på notene i det hele tatt. Kvisvik var selvsagt i sitt ess, og det endte til slutt med 3 mål og åtte målgivende. Berg satte tre av sine fire handikapstraffer og dermed startet de kampen med en 3-0 ledelse.

Les mer | Lagt ut: 19.12.06 | Kategori: Romjulscup

FFK - Sandefjord 3-0

FFK - Norgesmestere 2006!

Fredrikstad gjorde kort prosess med Sandefjord på Ullevål i dag, og vant cupfinalen hele 3-0. Ramberg og Piiroja (2) scoret alle målene etter dødballer fra Kvisvik. Vi kommer sterkere tilbake når skribentene og fotografene kommer tilbake fra kamp i Oslo og fest i Fredrikstad. Har du bilder fra kampen? send de til oss på support@ffksupporter.net

Les mer | Lagt ut: 12.11.06 | Kategori: NM

FFK - Rosenborg 1-1 (0-1)

Verdig slutt på en æra

FFK spilte søndag kveld en historisk fotballkamp. For siste gang løp byens stolte aristokrater ut på ærverdige Fredrikstad Stadion på Holmen for aller siste gang. Rosenborg stod på motsatt banehalvdel, og FFK leverte godt spill i møte med seriemesterne og hadde fortjent seier. Det endte imidlertid 1-1 og Øyvind Hoås var mannen bak tidenes siste stadion-scoring.

Les mer | Lagt ut: 06.11.06 | Kategori: Serie

FC Lyn Oslo - FFK 1-2 (1-1)

365 dager siden sist: Endelig vant FFK borte!

Det var på dagen ett år siden FFK sist gang vant en kamp på bortebane i Tippeligaen. Det skjedde i Kristiansand i siste serierunde i fjor. Denne gang ble Lyn beseiret på Ullevaal Stadion, og det betyr at FFK definitivt har unngått direkte nedrykk. Etter at Mihaly Tóth sin 2-1-scoring viste seg å bli kampens siste, så kan FFK dårligst havne på kvalik. Og det skal i tillegg svært mye til for at det skjer...!

Les mer | Lagt ut: 30.10.06 | Kategori: Serie

FFK - Odd 2-1 (0-1)

Brenne matchvinner i viktig hjemmeseier

Simen Brenne (bilde) stod bak begge målene og sørget dermed for at FFK dro i land en uhyre viktig seier mot Odd Grenland på Stadion. Kampen åpnet imidlertid som et mareritt: Odd tok ledelsen etter bare noen minutter, og like etter satte Simen Brenne et straffespark i stolpen. Men Brenne fikk sin revansje i 2. omgang og til slutt vant FFK fullt fortjent 2-1.

Les mer | Lagt ut: 23.10.06 | Kategori: Serie

Tromsø - FFK 3-1 (0-1)

Ny fadese på bortebane

Knut Torbjørn Eggen førte FFK til nok en fadese på bortebane i årets Tippeliga. Tarik Elyounoussi sendte oss i himmelen før pause, men etter hvilen slo Tromsø tilbake og scoret tre ganger. To av scoringene kom etter store personlige feil. Dermed er FFK fortsatt uten seier på bortebane i årets sesong, og har etter den fjerde siste serierunden inntatt kvalifiseringsplassen.

Les mer | Lagt ut: 15.10.06 | Kategori: Serie

FFK - Sandefjord 2-1 (0-1)

FFK reiste seg og vant

Kaptein John Anders Bjørkøy var banens gigant da FFK beseiret Sandefjord med 2-1 i den utrolige viktige bunnkampen på Fredrikstad Stadion søndag kveld. Sandefjord tok ledelsen på sin eneste sjanse før pause, og det var attpåtil et selvmål. FFK produserte mange sjanser, og fikk til slutt belønning. Det ble 2-1, men FFK burde vunnet med minst tre-fire mål. (Har du bilder fra kampen? Send de til oss!)

Les mer | Lagt ut: 01.10.06 | Kategori: Serie

Stabæk - FFK 3-2 (2-0)

Bortekomplekset vedvarer

En helsvart søndag sett med FFK-øyne. Mens de andre bunnlagene gjorde jobben sin og vant sine kamper, viste FFK seg nok en gang frem fra en tafatt side på bortebane. Laget har fremdeles ikke vunnet en seriekamp på bortebane denne sesongen, og da er det dessverre vanskelig å se for seg at man skal berge plassen i Tippeligaen.

Les mer | Lagt ut: 24.09.06 | Kategori: Serie

Fredrikstad i Cupfinalen 2006

Ullevaal – endelig er vi tilbake, gamle venn!

Fredrikstadgutter, våre veier går igjennom kamp til seier for vårt lag! Ja, dette var litt av en kveld. For trettiende gang skulle Fredrikstadgutter utkjempe kampen for reisen til Ullevaal. For attende gang endte det med seier – en fullt fortjent arbeidsseier, hvor absolutt ingenting ble lagt rett i våre hender. Det er 22 år siden sist vi var på Ullevaal. Den gang tok vi med oss kongepokalen hjem, og det har vi jaggu tenkt til i år også.. Send oss dine cup-bilder! Oppdatert: 00:36

Les mer | Lagt ut: 20.09.06 | Kategori: NM

FFK - Molde 1-1 (1-0)

Tóths juksemål holdt til heldig poeng

FFK spilte en begredelig fotballkamp hjemme mot Molde. Etter Mihaly Tóth bokset inn 1-0 tidlig i kampen, så det ut til å bli FFKs dag på Stadion. Men uten innsatsvilje, presisjon og glød er det vanskelig å vinne fotballkamper i Tippeligaen. Molde utlignet til 1-1 og var i 2. omgang nærmest seieren. Dette er ikke godt nok til å unngå nedrykk!

Les mer | Lagt ut: 17.09.06 | Kategori: Serie

Vålerenga - FFK 5-1 (1-1)

Fra Ullevaal med sekken full

Her scorer Vålerenga sitt første av fem mål for kvelden. Det ble til slutt 5-1, men heldigvis var det ikke så stor forskjell på lagene som resultatet skulle tilsi. VIF var effektive og hadde marginene (og dommeren) med seg, mens FFK blant annet traff treverket to ganger. Det var ikke før på slutten det raknet. Likevel må vi erkjenne at Vålerenga tross alt vant fortjent, og FFK har en del å rette på...

Les mer | Lagt ut: 10.09.06 | Kategori: Serie

FFK - Start 4-0

Kvisvik-magi i storseier

Raymond Kvisvik (bilde) var i sitt ess da FFK påførte Start sitt første Tippeliga-nederlag under ledelse av Stig Inge Bjørnebye. Det ble til slutt hele 4-0 etter to mål i hver omgang. FFK spilte disiplinert defensivt med stor innsats, og Kvisvik viste sambatakter i det offensive spillet. De andre resultatene denne runden gikk også FFKs vei! Oppdatering: Bilder fra kampen.

Les mer | Lagt ut: 28.08.06 | Kategori: Serie

Vålerenga - FFK 0-3

Kjørte over Enga - klare for semifinale!

FFK var best i alt mot Vålerenga på Ullevaal og vant fortjent 3-0 etter scoringer av Mihaly Tóth (2) og John Anders Bjørkøy. Klubben har dermed kommet til sin første semifinale siden 1984!

Les mer | Lagt ut: 19.08.06 | Kategori: NM

Lillestrøm - FFK 1-1

Uavgjort på Åråsen

Simen Brenne (bildet) sørget for at FFK fikk med seg et viktig poeng hjem fra Åråsen. Kampen begynte verst tenkelig da Tarik Elyounoussi måtte forlate banen med skade etter bare få minutter. Og litt etter førte Kasey Wehrman LSK opp i ledelsen. Det så lenge mørkt ut, men et kvarter før slutt avsluttet Simen Brenne et flott angrep slik at kampen endte 1-1.

Les mer | Lagt ut: 12.08.06 | Kategori: Serie