Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Innsamlingsaksjon startet

Lokale supportere starter kronerulling

Fire FFK-supportere har i disse dager startet en kronerulling for FFK. -Vi gjorde det for å få til en best mulig sportslig satsning, forteller initiativtager Tom Roar Nilsen til ffksupporter.net

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 05. February 2010 - 19:00

Før jul fikk fire menn idèen om å starte et prosjekt hvor folk kan donere penger til FFK. Nå er aksjonen satt i gang.

-Vi ønsker jo at flest mulig skal bidra. Nå som prisene på sesongkort har gått ned er det viktig at folk stiller opp og gir noe tilbake til klubben, forteller Tom Roar Nilsen over telefon.

Trygt å gi

For Nilsen er det viktig å presisere at man som giver ikke løper noen risiko ved å donere penger.

-Ved uttak må Svein Johannessen og to andre skrive under samtidig. Disse to er Anders og Nils Holme, som var med på å starte prosjektet. Ved å gi er dere sikret at pengene går til FFK.

-Er pengene øremerket noe?

-De er øremerket sportslig satsing, men vi legger ikke føringer hvis klubben ønsker å hente en spiller. Det kommer litt an på hvor mye vi får inn også, sier Nilsen som innrømmer at det ville vært morsomst å delfinansiere en spiller.

Fjernet minstesum

-Enkelte har reagert på at dere har satt en minstesum på 1000 kroner, har dere tenkt til å endre dette?

-Det er allerede gjort om. Planen var at f-b.no skulle vise en søyle over alle bidrag, og da ville det blitt mye rot uten en nedre grense. Men det ser ut til at dette ikke blir noe av, så vi dropper det, forsikrer den engasjerte supporteren.

Må se fremover

Nilsen forteller videre at han håper dette tiltaket kan skape et samhold i klubben. Han oppfordrer folk til å glemme fjoråret, og heller se fremover.

-Noen har sagt at det ikke er vitsen å støtte klubben fordi de bare surrer bort pengene. Men vi må sette en strek over fortiden, og heller se fremover. Jeg håper og tror at klubben har lært av feilene sine, sier Nilsen.

Han forteller også at det er hengt opp plakater rundt om i byen med informasjon. På Cafè 1903, i Aristokraten og Østfoldhallen henger det plakater, og flere skal trykkes.

Hvis noen har spørsmål, kan de rettes til Tom Roar Nilsen på telefon 93081139.

Kontonummer for innsamlingsaksjonen er 50052980000.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f