Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ekstraordinært årsmøte

Nytt styre på plass

I forbindelse med virksomhetsoverdragelsen av FFK Sport AS til Fredrikstad Fotballklubb fant man ut at det ville være til det beste om et nytt klubbstyre ble valgt, slik at man kunne starte med helt blanke ark i forhold til omdømme i byen. Valg av nytt styre ble gjennomført i dag og det var et sterkt styre valgkomiteen foreslo for årsmøtet.

Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 14. August 2013 - 20:00

Valgkomiteens innstilling ble enstemmig fulgt uten noen form for dramatikk. Styret inneholder en god miks av økonomi, marked og sportslig kompetanse.

Styreleder valgt for to år: Arne Erik Olsen. 66 år, fra Fredrikstad, utdannet sivilingeniør og økonom. Vært markedssjef i Atlas Copco, administrerende direktør i Kellox og administrerende direktør i Viking Dekk. De siste 22 årene har han vært administrerende direktør i Brødrene Dahl. Han sa i januar 2013 opp denne stillingen, men vil sitte i stillingen ut året i forbindelse med opplæring av sin etterfølger.

Flyttet tilbake til Fredrikstad og Kirkebrygga sommeren 2013.

Nestleder og valgt for et år: Pål Christian Andersen. Opprinnelig fra Skjeberg. Er i dag Chief Operations Officer i Projectdesign med fortid i blant annet Helly Hansen, InFocus og Unitor. Daglig leder for Skogstrand IL.

Styremedlem og valgt for to år: Gjøril Johnsson Solberg. En av to som sitter i dagens klubbstyre som fortsetter i det nye (sammen med varamedlem Frank Jensen). 3-årig idrettslinje på St. Olav vgs og 3 år på Norges Idrettshøgskole. 1 år kurs på Udanningshuset som regnskapsmedarbeider med lønn. Har tidligere jobbet åtte år i NISO med medlemshåndtering, regnskap, kontrakter med mer. Jobber nå med administrasjon på flere av distriktets golfbaner. Tidligere håndballspiller på toppnivå.

Styremedlem: Pål Andre Czwartek. Tidligere fotballspiller med 11 sesonger bak seg i FFK. Jobber i dag som banksjef i Danske Bank i Fredrikstad og har tidligere jobbet i blant annet Handelsbanken og Sparebank 1.

Styremedlem: Øyvind Stene. 53 år og tredje generasjons skrap- og stålkonge og styreleder i mangeårig sponsor Stene Stål. Også styremedlem i Fredrikstad Spillerinvest og FFK Sport AS.

Styremedlem: Håvard R. F. Johansen. Født i Fredrikstad i 1968. Utdannet lektor med hovedfag i historie fra Universitetet i Oslo. Utover dette har han utdanning fra Norges Idrettshøgskole og University of Washington, Seattle.

Fra 1989 til 1996 var han ansatt ved Olympiatoppen. Han ble deretter friidrettsansvarlig ved WANG Toppidrett i Oslo, og siden 1997 har han vært toppidrettssjef ved skolen. Stillingen er siden utvidet til å dekke WANG Toppidretts skoler i Oslo, Fredrikstad, Stavanger og Tønsberg.

Han er tre ganger norsk mester i spyd og representerte Norge i EM i Helsingfors i 1994.

Varamedlem: Ragnhild Engebretsen fra Viker. Er i dag daglig leder for grossistbedriften Edelweiss etter 25 år i Panduro Hobby hvor hun blant annet var leder for det norske markedet. Jobber nå med utvikling og vekst av Edelweiss.

Varamedlem: Frank Jensen. Født og oppvokst i Fredrikstad. Den andre av de to som sitter i dagens klubbstyre som fortsetter i det nye styret. Tidligere spiller i FFK. Jobbet som selger, distriktssjef, salgssjef, salgsdisponent. Drevet egen næring siden 1990, blant annet A La Carte i Veumveien.

Vi ønsker det nye styret lykke til og ser frem imot en ny, positiv start for klubben vi alle elsker.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340