Husk meg
Brukernavn
Passord
 • Denne sesongen kan du lagre din spillerbørs hos oss. Det eneste kravet vi stiller er at du er registrert og innlogget.

Spillerbørs

Rosenborg 0 - 1 Fredrikstad, Sunday 24. April, 2005

Steinar Sørlie

Steinar Sørlie (9)

Spilte i 90 minutter

Trenger ingen begrunnelse. Du så vel kampen?

Trond Erik Bertelsen

Trond Erik Bertelsen (5)

Spilte i 90 minutter

Sliter med upresise oppspill i begynnelsen, og har defensivt store problemer med en Daniel Braaten i kanonform hele 1. omgang. Etter hvilen har derimot Bertelsen tilnærmet full kontroll. Nydelig innsats av unggutten.

Lars Blixt

Lars Blixt (7)

Spilte i 90 minutter

Matchvinner! Sikkert straffespark og overraskende god kontroll på RBKs landslagsangripere som utfordrer han på kanten.

Borivoje "Bora" Živkovic

Borivoje "Bora" Živkovic (6)

Spilte i 90 minutter

Blir muligens feilaktig fradømt en scoring. En travel dag på jobben som sjef for den bakre firer, men er smart og ofrer seg i duellene. Er den sjefen han skal være.

Simen Brenne

Simen Brenne (5)

Spilte i 90 minutter

Virker veldig overtent når kampen starter. Er faktisk heldig som ikke før sitt andre gule kort og utvises tidlig i kampen. Jobber svært bra, men kommer også en del på etterskudd og gjør feilvalg offensivt. Er likevel en av få FFK-spillere som forsøker å være kreativ, og skaffer FFK flere viktige dødballer.

Hans Erik Ramberg

Hans Erik Ramberg (4)

Spilte i 90 minutter

Starter bra og viser at han har et bra overblikk og flink til å fordele ballene. Men blir mye borte fra kampen i for store deler, og ofte blir det litt for mye småspill og for lite konstruktivt i lengderetningen. Løper mye.

Roger Risholt

Roger Risholt (5)

Spilte i 90 minutter

Legger ned et solid stykke arbeid foran midtstopperne hvor han fungerer som ballvinner og førsteforsvarer. Blir tydelig sliten utover i kampen, men bør være stolt over innsatsen sin. Bidrar med lite offensivt, men det var heller ikke jobben hans i dag.

Leif Thomas Markus Ringberg

Leif Thomas Markus Ringberg (5)

Spilte i 90 minutter

Blir VELDIG alene på topp den første halvtimen. Har håpløse arbeidsforhold og klarer selvfølgelig ikke utrette noe særlig. Blir bedre etter hvert, jobber heroisk, kommer til noen sjanser og er veldig viktig med sin fysiske styrke defensivt utover i 2. omgang når trykket fra RBK er som verst.

Øyvind Hoås

Øyvind Hoås (4)

Spilte i 82 minutter

Ikke like imponerende som i de to første kampene. Blir ikke brukt på en måte så man får utnyttet spisskompetansen og havner ofte i ingenmannsland. Får sjeldent tid til å briljere langs bakken. Er likevel farlig foran mål ved et par anledninger, og er bare en god Espen Johnsen-redning unna nettkjenning etter pause.

Tor Edvin Trondsen

Tor Edvin Trondsen (5)

Spilte i 66 minutter

Solid comeback! Lå nede for telling flere ganger i 1. omgang, men heldigvis reiste Tor seg, kjempet og leverte en god kamp på gamle lagkamerater! Har også en nydelig redning på streken.

Arne Dagfinn Enerly

Arne Dagfinn Enerly (4)

Spilte i 49 minutter

Flere gode dødballer og forsøker å holde på ballen i en stressende 1. omgang. Men har ikke sin store styrke når FFK ligger langt tilbake på banen. Sliter også med skade og blir tatt av banen tidlig i 2. omgang.

Kristen Viikmäe

Kristen Viikmäe (4)

Spilte i 42 minutter for Arne Dagfinn Enerly

Kommer inn tidlig i 2. omgang. Får vist seg frem lite offensivt, men sammen med resten av laget gjør han en solid defensiv innsats. Men uthever seg ikke nevneverdig og spiller ballen fort fra seg når han får den.

Martin Wiig

Martin Wiig

Spilte i 9 minutter for Øyvind Hoås

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24

Spillerbørsen

6 poeng

5 poeng

4 poeng

3 poeng

2 poeng

Antall tellende kamper i parantes.

Skala

 • 1. Oppsigelsesgrunn
 • 2. Forferdelig prestasjon
 • 3. Svak kamp
 • 4. Under middels
 • 5. Godkjent
 • 6. God kamp
 • 7. Meget god kamp
 • 8. Landslagsklasse
 • 9. Ekstraordinært
 • 10. Historisk prestasjon