Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

- Det kommer til å ta lang tid

Pressemelding vedrørende Dagfinn Enerly

- Det kommer til å ta lang tid før man kan si hvordan min fremtid vil fortone seg. Men jeg har godt humør og er optimistisk, skriver Dagfinn Enerly i en pressmelding formidlet via FFK.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 18. November 2005 - 12:38

Bakgrunn

Dagfinn Enerly ble alvorlig skadet under fotballkamp på Kristiansand Stadion 29. oktober hvor han pådro seg brudd i nakken. Dagfinn Enerly ble transportert til Oslo/Ullevål universitetssykehus hvor han ble operert ved Nevrokirurgisk avdeling. Nakken er nå fiksert og stabilisert

Meddelelse fra Dagfinn Enerly:

Jeg har fått en alvorlig skade, og det kommer til å ta lang tid før man kan si hvordan min fremtid vil fortone seg. Men jeg har godt humør og er optimistisk. Som sagt så er skaden så alvorlig at man ikke blir frisk ”over natta”. Vi skynder oss langsomt og tar tiden til hjelp. Min kone Mona og familien, har vært til stor hjelp og støtte i en vanskelig tid.  
Da det er stor usikkerhet forbundet med skaden og de fremtidige følger, har jeg følt at det har vært riktig å la være å si noe til media og fotball-Norge før nå. Jeg er rørt og takknemlig over alle hyggelige hilsener og gode ønsker jeg har mottatt fra store og små fotballvenner og supportere i inn- og utland i løpet av de siste to ukene.  

Dagfinn Enerly


Meddelelse fra Mona Enerly:

På vegne av Dagfinn, meg selv og familien ber vi alle fortsette å respektere at vi ikke ønsker verken å kommentere eller besvare henvendelser fra media eller andre interesserte i forhold til Dagfinns skade og situasjon. Vi vil understreke at vi er både ydmyke og takknemlige for all medfølelse og sympati som er vist oss i en vanskelig tid. Det har varmet og gitt oss tro og håp om en best mulig fremtid for Dagfinn og familien.

Mona Enerly

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340