Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Storebror ser deg:

Vi trenger deg!

Jan Rafn ønsker å se nettopp DEG på Fredrikstad Stadion i morgen. Har du ennå ikke skaffet deg billett til kampen, vet du hva du har å gjøre!

Tekst av Jan Rafn
Lagt ut: 01. April 2011 - 14:30

Verdens mest berømte poster ble laget i forbindelse med første verdenskrig. Over 4 millioner posters ble printet og budskapet var klokkeklart. "I want you for the US Army." Nå skal jeg ikke dra sammenligningen for langt, men denne gangen er det ikke Uncle Sam som kaller. Det er 11 spillere som skal kjempe for klubben, byen og din ære.

En klubb som har vært gjennom 2 drastiske år som historiebøkene i etterkant vil beskrive som kaotiske. Etter den 6.november 2009 så lå klubben med brukket rygg, og med et omdømme som var problematisk for alle med hjerte for Aristokraten Fredrikstad Fotball Klubb.

Like før årsskiftet gikk daværende styre av , og det ble opprettet et midlertidig styre frem til årsmøtet i februar 2010. På årsmøtet kom det inn ytterligere personer som fullendte det midlertidige styret.

Snuoperasjonen 
Med Svein Kosten som hærfører kan man i dag si at mye av det negative er ryddet bort både sportslig, økonomisk og ikke minst ømdommemessig. Dette er ikke en tale for å forherlige den jobben som er blitt gjort, men du skal vite at det ligger enormt mye arbeid bak dette, og alt utført av mennesker med et hjerte for klubben. Og dette faktisk uten å få noe annet i lønningsposen enn en tilfredsstillelse i form av å gradvis merke en forbedring av pasientens helse.


I tiden etter 2009 har vi drevet nøkternt i forhold til kostnader. Spillerinvesteringer som resten av fotball-Norge applauderer, både i forhold til kvalitet og kostnadsnivå. Vi ser også at varene i år har blitt levert. En tro på laget har sakte men sikkert vokst frem i byen igjen, og det er lenge siden optimismen før seriestart har vært så høy.

Når vi i tillegg til dette vinner treningskampene mot TL-lag som LSK, Stabæk, Brann og Odd så tyder dette på at det ikke er bare flaks. Derfor var det knyttet stor spenning til åpningskampen mot Aalesund borte. Et av TL beste hjemmelag i 2010. Når Mads Hansen smeller inn 2-1 målet blir det ekstase i stua. Ikke bare leder vi , men for en måte vi leder på. Et klassemål som forteller mye om den kvaliteten vi nå besitter i laget.

Når vi 2010 ble beskyldt for å bare lempe baller fremover, har vi i år vært et ballbesittende lag med stor hurtighet.

I have a dream

Og her kommer vi litt inn på deg som leser dette. Jeg er overrasket over at det ikke er solgt flere billetter til kampen mot Viking. Vi trenger deg i morgen kl 16.00.

Jeg lover å gjøre mitt for å skape en elektrisk stemning på stadion slik vi så det mot både Løv Ham og Hønefoss i kvalikkampene . Men da trenger vi at du møter opp og at du overtaler minst en til som slår følge. I 2009 hadde vi et snitt på over 10 000. Dette til tross for en kamp om å overleve og plasseringerlangt nede på tabellen. I år er det budsjettert med et snitt under dette. Nok et eksempel på nøkternhet i klubben. Men drømmen om et fullsatt stadion i morgen lever.


Som Martin Luther King, for meg verdens beste taler gjennom tidene, sa : I have a dream…. ( Ekstern link )

Så har også vi i FFK en drøm.
Vi drømmer at du er med oss i morgen
Vi drømmer om fantastisk stemning
Vi drømmer om 3 poeng.

For egen regning

Jan Rafn

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24