Odilon (t.h.) scorte

Uavgjort i seriepremieren

FFK junior åpnet interkretssesongen borte mot Lyn Fotball. Kampen endte 1-1 etter mål av Odilon Kashama.

Tekst av Jan Rafn
Lagt ut: 18. March 2010 - 22:10

FFK junior serieåpnet i dag borte mot Lyn Fotball. Dette er ikke elitelaget til FC Lyn Oslo.

Det skulle ta lang tid før det ble scoret noe mål. FFK gikk opp i ledelsen 1-0 ved Odilon med 15 minutter igjen av kampen. Ti minutter senere utlignet Lyn. FFK brant en gedigen dobbelsjanse på overtid. Det var en kamp preget av  høyt tempo og mange dueller, hvor poengene ble greit fordelt basert på kampbildet.
Sett under ett en kamp hvor FFK er fornøyd med ett poeng i bagasjen.

Begge stopperne Jakob Revheim og Ole Strømsborg leverte en solid kamp i dag. Eirik Laabak slet og jobbet godt på midtbanen. Simen Standerholen våknet etter pause og er på gang etter en tøff skade i fjor høst.

Emil Mikalsen

Heller ingen av de andre Østfold-lagene klarte å vinne sine interkretskamper i dag. Moss tapte 4-2 hjemme mot Lyn/NTG, mens Kvik Halden spilte 1-1 borte mot Strømmen. Sarpsborg 08s juniorlag rykket i fjor ned til KM-serien.