FFK- Sogndal 1-0

Kjempet seg til ny seier

Mens resten av landet lader opp til en kjølig Tippeliga-start, spilte FFK i dag mot Sogndal på idylliske La Manga. På en middels dag vant Aristokratene 1-0. Mattias Andersson viste med sin scoring at han kan bli het i årets Adeccoliga.

Tekst av Marius Kjølstad, foto: fredrikstadfk.no/Rolf B. Gundersen
Lagt ut: 12. March 2010 - 21:25

Mattias Andersson sørget for seier da han satt ballen i mål rett før pause. Dette ble kampens eneste mål. Andersson er en av favorittene til å bli toppscorer i Adeccoligaen 2010, og har gjennom vinteren vist lovende takter. Det er ikke usannsynlig om toppscorertittelen går til FFKs nummer 10.

Etter kampen var FFK-trener Tom Freddy Aune middels fornøyd. Til f-b.nos reporter fortalte han at han var fornøyd med å holde nullen og vinne kampen, men at 2.omgangen var dårlig.

Både Wallace Fernando Pereira og Joachim Thomassen fikk spilletid. Begge to har vært utsatt for mye skader, men forhåpentligvis er de snart 100% klare.

Jonas Becken måtte gå ut med noe som så ut som en ankelskade. Det er uvisst hvordan tilstanden til den unge forsvarsspilleren er.