Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Tar midlertidig over ledelsen

Ny daglig leder på plass

I går vedtok styret i FFK Sport AS hvem som skal lede klubben i tiden fremover. Per Erik Jacobsen tiltrer rollen som konstituert daglig leder.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 25. February 2010 - 12:45

Pressemelding fra FFK Sport AS, torsdag 25.februar:

Styret i Fredrikstad Fotballklubb Sport AS har i styremøte onsdag 24.februar konstituert Per Erik Jacobsen som daglig leder. Jacobsen har til nå vært økonomiansvarlig i FFK Sport AS.

Etter aksjeloven er FFK Sport AS pålagt å ha en daglig leder. I en periode har styreleder Arvid Vestvik hatt en dobbeltrolle som styreleder og fungerende daglig leder. Nå er det økonomiansvarlig (controller) Per Erik Jacobsen som trer inn i rollen som daglig leder. Han skal fortsatt ha økonomiansvaret i selskapet.

Per Erik Jacobsen har vært ansatt i FFK Sport AS siden 2008, men var før dette innleid som økonomikonsulent i ett år. Jacobsen har vært sentral i arbeidet med å sørge for at selskapet nå har en solid plattform å bygge sitt arbeid og sin virksomhet på. Det at han kjenner organisasjonen innenfra og har bedre kunnskap om selskapets økonomi enn de fleste har vært avgjørende for styret når de har valgt å konstituere Jacobsen som daglig leder.

FFK Sport AS skal være et økonomisk og finansielt redskap for Fredrikstad Fotballklubb. I den utfordrende perioden selskapet nå står foran er det helt avgjørende at arbeidet med å sikre en solid økonomi står i fokus. Styret mener derfor at Jacobsen med sin bakgrunn er rett mann på rett plass inntil økonomien og organisasjonen er stabilisert og velfungerende.

 

---------------------------------------------------------------

For ytterligere informasjon, kontakt:

Styreleder Arvid Vestvik - Mob. 92216520

Konstituert daglig leder Per Erik Jacobsen - 90592806

 

ffksupporter.net ønsker Per Erik Jacobsen lykke til som daglig leder i Fredrikstad Fotballklubb!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340