Stert resultat borte

Uavgjort mot Lillestrøm i dramatisk kamp

Celso Borges nettet to ganger da FFK spilte uavgjort borte mot Lillestrøm. Som vanlig ble det dramatikk i møtet mellom disse to lagene. Hjemmelaget scoret et kontroversielt mål, og Raio Piiroja pådro seg rødt kort.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 20. February 2010 - 14:20

1.omgang

FFK dro til LSK-hallen med en tynn tropp. Kun 17 spillere steg ombord i spillerbussen denne morgenen. Av disse holder seks junioralder, og en er kun på prøvespill.

Likevel var det FFK som kom best i gang. Etter et kvarter scoret Andreas Tegström. I underkant av ti minutter senere sto det 2-0 til FFK. Celso Borges satt ballen i mål etter innlegg fra Tegström. Resultatet holdt seg til pause.

2. omgang

Etter 1.omgang byttet Henning Berg mye på laget. Inn kom blant annet Emmanuel "Nosa" Igiebor, som var svært god for hjemmelaget. Lillestrøm slo tilbake, og etter 63 minutter sto det 2-2. Da hadde Stian Ringstad og Antony Ujah puttet hvert sitt mål for "Fugla".

Den siste utligningen var svært kontroversiell. Amin Askar lå nede for telling, men LSK-spillerne ignorerte dette totalt og valgte å score. FFK-spillerne hadde stoppet opp, og Ujah fikk beskjed av Berg om å spille ballen utover sidelinjen. Usportslig av Lillestrøm.

Dette gjorde Raio Piiroja og Agim Shabani svært provoserte. Førstnevnte ble enda mer irritert da LSK ikke lot FFK "få" et mål, og da flere publikummere visstnok skal ha oppført seg dårlig. Flere på FFKs trenerbenk skal også ha reagert kraftig på målet.

Etter 79 minutter scorte Borges sitt mål nummer to for dagen. Piiroja var fortsatt irritert over LSKs scoring og Kanarifansen, så han løp like godt over til dem og feiret. Estlenderen fikk derfor helt korrekt gult kort nummer to, og ble sendt av banen. Urutinert av Piiroja, men det er lett å skjønne reaksjonen.

Tre minutter før full tid utlignet LSK på ny, denne gangen ved Marius Johnsen. 3-3 ble sluttresultatet. Dette bør FFK være godt fornøyd med. En god prestasjon av guttane!