Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ingen revansje på fredag

Kampen mot Sarpsborg 08 flyttes

På grunn av mange skader har FFK valgt å utsette fredagens kamp mot Sarpsborg 08. Ny dato blir mest sannsynlig tirsdag 02. februar klokken 18.00.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 19. January 2010 - 20:05

I skrivende stund er ni FFK-spillere ute med skade, hvorav to er hospitanter. På juniorlaget er det også mye skader. Da begge troppene består av relativt få spillere, er det ikke mange spillere tilgjengelig om dagen.

Av den grunn har Tom Nordlie i samråd med sitt apparat bestemt at kampen mot Sarpsborg 08 flyttes.

-Dette er etter en sportslig og medisinsk vurdering etter gjennomføringen av dagens treningsøkt.  Vi ønsker selvsagt å spille kampen mot Sarpsborg og det er beklagelig at skadesituasjonen gjør at vi ikke kan stille en tropp til denne kampen. Vi har i utgangspunktet en tropp med 15 spiller + to keepere. På keepersiden er Lasse Staw ikke kampklar ennå og i tillegg har Erik Bråthen fått en trøkk i håndleddet og skal til undersøkelser for dette.
Mange av juniorspillerne vi kunne ha brukt, er heller ikke kampklare på grunn av ulike skader,
sier Tom Nordlie til fredrikstadfk.no

For de som har lyst til å se god fotball i helgen, er det likevel ingen grunn til å fortvile. FFKs juniorlag starter sesongoppkjøringen med treningskamp mot Strømsgodset lørdag klokken 14.30. Even Juliussen har fire nye, spennende unggutter i troppen sin, så dette er absolutt en kamp som er verdt å få med seg!

 

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340