Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Endelig en gladnyhet fra FFK:

Even Juliussen forblir juniortrener

Etter mye om og men, inkludert et jobbtilbud fra Sarpsborg 08, har FFK endelig valgt å tilby Even Juliussen en ny treårskontrakt.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 17. December 2009 - 14:50

FFKs juniortrener hadde i år permisjon fra sin jobb som økonomisjef i Oslo. Regnskapstall og budsjetter erstattes dermed med tre nye år med talentuvikling. Det betyr at den populære og dyktige juniortreneren får fortsette å forme Fredrikstads fremtid.

Julissen er blant annet kjent for å satse på svært unge spillere selv på juniorlaget, der flere holder guttealder. En del av Juliussens filosofi er at dersom du er sisteårsjunior i FFK, skal du være så god at det er en reell sjanse for at du kan bli tatt opp i A-stallen.

- Jeg gleder meg veldig til å fortsette. Det er utrolig inspirerende å holde på med alle disse talentene, og det er flott å kunne trene et lag i hjembyen min. Dette ser jeg frem til, sier Even Juliussen til fredrikstadfk.no.

Even har i flere år trent aldersbestemte lag i Skeid. Foran 2009-sesongen ble han hentet inn til FFK. Til tross for en ung stall har juniorlaget bitt relativt greit fra seg:

- Vi har hatt en godkjent sesong, og jeg regner med at vi kan ha fortsatt fremgang i 2010. Spillerne har et tøft program i Interkretsserien. I tillegg må de fleste være med å yte med FFK 2 i en knallhard 3. divisjon. I cupen håper jeg vi når enda lenger enn i år. Der ble vi slått ut i 4. runde, forteller Juliussen til samme nettsted.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4