Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Juniorprospekter:

Brasiliansk duo på treningsopphold

To brasilianske fotballspillere har ankommet Fredrikstad for å vise seg frem: - Jeg kan bekrefte at to brasilianske unggutter skal trene med juniorlaget på mandag, forteller Tor-Kristian Karlsen til ffksupporter.net
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 10. January 2009 - 16:23

De av dere som håpet på to ferdigutviklede klasseforsterkninger blir trolig skuffet. Ungguttene skal fortrinnsvis trene med juniorlaget. I Brasil har det vært tilknyttet et akademi, men de har ingen klubbtilknytning.

– De tilhører Karanba-prosjektet som tidligere Lyn-spiller Tommy Nilsen er en del av, der man forsøker å virkelig gi vanskeligstilte en mulighet og et anstendig liv. Prosjektet har en oppdragelsesfunksjon med fotball som virkemiddel, forteller Glenn Rostad til ffksupporter.net.

FFK fikk en forespørsel om spillerne kunne komme og vise seg frem, og det har man valgt å takke ja til. Prosjektet har støttespillere i Norge som dekker utgiftene knyttet til reise og opphold, slik at prøvespillet ikke vil påløpe FFK noen kostnader.

– Den ene spilleren er født i ’92 og er en venstreback. Tilbakemeldingene vi har fått forteller at han er en klassisk brasiliansk venstreback. Dersom han lever opp til den kvaliteten vi kjenner til her i Fredrikstad, så er jo dette svært spennende, sier Rostad.

– Den andre er født i ’90 og er sisteårs junior. Han er en venstrebeint, sentral midtbanespiller.

Hva spillernes hele og fulle navn er - ofte fem-seks navn - husket ikke Rostad i farten, men de går under (artist-)navnene Diego (født i ’90) og Paulo (’92).

Spillerne har allerede ankommet Fredrikstad og trente litt alternativt i dag. Fra mandag av starter deres to uker lange treningsopphold, og Rostad oppfordrer alle å komme for å se på spillerne trene.

Treningen starter kl. 15:30 i Østfoldhallen på mandag dersom noen har lyst til å kikke på våre nye venner fra Rio de Janeiro.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4