Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Juniorspillere på vei ut:

Kun Halvorsen aktuell for A-stallen

Christian Halvorsen (19) er den eneste juniorspilleren som fortsatt er aktuell for A-lagskontrakt i denne omgang.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 15. November 2007 - 01:04
Relaterte saker:
- Halvorsen frykter Plankehaugens entusiasme
- 9 kjappe spørsmål til Christian Halvorsen

Fabian Andersen, Balal Arezu, Thomas Jørgensen og Lasse Syvertsen er alle inne i sitt siste år som juniorspillere. Det betyr at deres FFK-karriere er over for denne gang.

– Det blir feil å si at vi ikke satser på dem. Vi har allerede mange unge spillere i stallen, og har allerede tatt opp én juniorspiller i Michael Trulsen. Joachim Thomassen er også en lokal gutt, og med disse på plass, så blir det mange under 20 år i stallen, sier Per Morten Haugen til ffksupporter.net.

Men for noen er jo dette deres siste sjanse?

– Det vi har sagt er at vi skal hjelpe de med å finne en ny klubb og vi kommer til å følge med på deres videre utvikling. Vi kan dessverre ikke ta opp alle, og dersom vi klarer 1-2 i år, så er det veldig bra. Vi kan ikke regne med å klare det hvert år, fortsetter Per Morten Haugen.

– Vi er veldig spent på hvordan Christian Halvorsen kommer seg etter skaden. Han har dessverre blitt skadet igjen, men er tilbake i full trening.

Christian Halvorsen slo nylig opp skaden sin, og må beregne et nytt, lengre opphold på sidelinjen, men den unge venstrebacken setter likevel pris på Haugens uttalelser:

– Det virker jo lovende det Per Morten sier, men jeg må fortsatt vise meg frem. Det hjelper lite hva som blir sagt nå dersom jeg ikke klarer å overbevise når det gjelder. Nå må jeg bare jobbe hardt for å komme tilbake etter skaden, sier Christian Halvorsen til ffksupporter.net.

– Men klart, det hadde vært en drøm å få spille for Fredrikstad. Det er jo det jeg har jobbet mot hele tiden, avslutter trolig den fremtidige A-lagsspilleren.

ffksupporter.net har gjennomført et lengre intervju med Christian Halvorsen. Det kan du lese her.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340