Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ny hospiteringsordning

Simen Rafn hospiterer på A-laget

I årsrapporten for 2008 ble det uttrykt savn fra juniorlaget sin side om hospitering opp mot A-laget. Dette er det gjort noe med, og i halvannen uke skal Simen Rafn (16) være med på A-lagstreningene. Hospiteringen vil fortsette utover våren og sommeren med andre juniorspillere.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 26. March 2009 - 22:09

Simen Rafn er født i 1992 (førsteårsjunior) og regnes som et av de største talentene i FFKs juniorstall. Han har vært innom G17-landslaget og fikk for en stund siden Henning Forsberg og Terje Høilis talentpris.

Han er altså førstemann ut i et nytt hospiteringsopplegg hvor juniorspillere får mulighet til å prøve seg på A-laget. Dette er noe som har vært etterlyst tidligere, og mange har undret seg over hvorfor det ikke har vært tilrettelagt for dette før.

Juniortrener Even Juliussen gleder seg over tiltaket.

- Som juniortrener synes jeg dette er et meget godt tiltak. De unge spillerne i klubben har godt av å se hva som kreves på seniornivå i en Tippeligaklubb. Vi har flere talenter som vil få muligheten til dette utover våren og sommeren, og spillerne er henrykte over denne muligheten, sier han til FFKs hjemmesider.

ffksupporter.net ønsker Simen Rafn og fremtidige juniorhospitanter lykke til med treningene på A-laget!

PS! Spilleren til høyre på bildet er Simens far Jan Rafn, som også var en god fotballspiller. Dermed er det lett å se at eplet ikke alltid faller langt fra stammen. Morten Hanssen til venstre. Damene vet vi ingenting om. :)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4