Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Grönhagen vil se mer av spilleren

Pachajyan blir med til Fredrikstad

Levon Pachajyans kamp mot Rosenborg på La Manga var ikke av det minneverdige slaget. Nå får han mest sannsynlig flere sjanser til å overbevise treneren om at han bør være FFKs neste kjøp.

Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 05. February 2009 - 21:30

Pachajyan fikk ikke vist frem sitt beste i dagens tap mot Rosenborg, i likhet med resten av laget. Nå vil Grönhagen ha med armeneren tilbake til Fredrikstad etter La Manga-oppholdet og teste han ut på trening, samt gi han spilletid i kampen mot Örgryte 14. februar.

Etter å ha fulgt spilleren nøye og sett han dominere enkeltkamper i både Allsvenskan og på landslaget fikk ikke trenerteamet bekreftelsen på kvalitetene hans i dagens kamp. Anders Grönhagen har litt av svaret på hvorfor 25-åringen ikke kom til sin rett i dagens kamp.

- Han ble litt sliten og fikk ikke så mange baller å jobbe med som vi hadde håpet på. Men han har kvaliteter og vi søker jo en offensiv spiller som er rask og har gode individuelle ferdigheter til å utfordre en mot en, forteller svensken til fotballskanalen.se

Skulle Pachajyan imponere på treningene til FFK, så er kanskje ikke veien til en overgang stor, Grönhagen kan nemlig fortelle til samme kilde at de vet hvilke summer Gais har sett for seg for spilleren og at tallene er greie i forhold til FFKs økonomi.

Wehrman ute i to uker

Det var i kveld usikkerhet rundt hvor lenge Wehrman var satt ute av spill etter sin operasjon i München. Fredrikstadfk.no melder at Wehrman har forsterket nedre del av magen og at operasjonen var vellykket. Han ventes å være tilbake i full trening til FFK drar til Portugal 20. februar.

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340