Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ny høyrekant:

FFK sikler etter mossespiller

NRK melder i kveld at FFK har lagt inn et bud på Amin Askar. - Vi jobber febrilsk, sier Grönhagen.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 03. February 2009 - 18:46

Amin Askar prøvespilte nylig for fjorårets seriemestere, men Moss satte ned foten da Stabæk ønsket å ha ham til La Manga. I kulissene har FFK hele tiden vært interessert, men nå avslører NRK at klubben har lagt inn et bud:

- Vi har pratet litt med Moss om det, men vi står for langt fra hverandre på alle områder. Vi vet jo at gutten har ett år igjen av kontrakten, så vi gjør våre vurderinger derfra. Akkurat nå er den saken egentlig et avsluttet kapittel, sier FFK-trener Anders Grönhagen til NRK.

ffksupporter.net vet at FFK også i sommer la inn et bud på mossespilleren, men heller ikke den gang kom partene til enighet. Etter det ffksupporter.net erfarer skal moss kreve et sted mellom 1 og 1,5 million kroner for den anvendelige kantspilleren.

Partene maktet ikke å bli enige, og overgangen er nå lagt død fra FFKs side. I stedet vendes oppmerksomheten mot nye mål.

Byttehandel

Tor-Kristian Karlsen skal ha forsøkt å inngå en byttehandel med Moss som involverte Ramberg, Kvisvik og Martinsen. Moss kunne velge én eller to og muligens få et mellomlegg avhengig av hvilke(n) spiller(e) som gikk motsatt vei. Moss skal i utgangspunktet ha vært positive til avtalen, men det hele skal ha strandet under lønnsforhandlinger.

Amin Askar har et meget godt skuddbein, innehar bra tempo, og kan dra av en mann eller to. Han er meget anvendelig, og kan spille over hele banen foruten som midtstopper og keeper. Askar er høyrebeint, og er sannsynligvis ment som et bidrag til FFKs høyre side - enten som back eller kant. I Moss har Askar spilt mange kamper på venstre side. Amin Askar kommer opprinnelig fra Somalia, men har bodd i Norge siden han var 10-12 år, og er nå norsk statsborger.

Ifølge NRK jobber FFK intenst for å forsterke spillerstallen, og Grönhagen skal ha tro på at nye spillere snart vil være på plass.

- Kanskje allerede i morgen (onsdag). Vi jobber febrilsk, avslutter Grönhagen.

NB! ffksupporter.net er ikke sikre på om den avbildede kråka er fra Moss.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340