Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Østsiden - FFK2 0-1 (0-0)

Seier i naboduellen

FFK trakk det lengste strået i en kamp ingen av de aspirerende A-lagsspillerne overbeviste, og tok tre viktige poeng i bunnstriden i 2. divisjon. Michael Trulsen kom bare til èn stor sjanse mot Øssias Jacob Hegre (bildet), men fant ikke nettmaskene i kveld.
Tekst av Jan-Helge Hansen, Foto: Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 08. July 2008 - 22:38
Det måtte en kald avslutning av Raymond Kvisvik til for å få ballen forbi Øssias rutinerte keeper Rino Hansen i kveld. Mot et nyopprykket lag bestående av mange tidligere FFK-talenter slet tippeligaspillerne med å skape klare målsjanser, og en opplagt Øssia-kaptein Jacob Hegre ryddet ofte opp før det rakk å bli farlig.

Heldigvis for Fredrikstad-spillerne var laget fra "gærne sia' ælva" tannløse foran keeper Andre Lindegaard, det virket som de virkelig kunne trengt en Lars Petter Hansen i form foran der. Men "Biffen" nøyde seg med tilskuerplass i kveld, og den gamle storscoreren har gitt beskjed om at han forlater klubben nå i sommer.

Den spilleren som hadde fått mest oppmerksomhet før kampen var utvilsomt Michael Trulsen, sønn av Øssia-trener Lasse Trulsen. Det virket nesten som presset hadde blitt for stort, for unge Michael gjør en av sine svakeste kamper for sesongen og er langt unna å score mål i kveld. Nærmest er spissen når han spilles alene gjennom i første omgang, men lobben over Rino Hansen går langt, langt utenfor. Like greit kanskje, for assistentdommeren overså en rimelig klar offside i den situasjonen.

Agim Shabani måtte gå ut med noe som lignet en kraftig strekk i 2. omgang, det er uvisst hvor alvorlig skaden er.

FFK stilte med følgende lag i kveldens kamp (4-4-2):

Andre Lindegaard - Faton Hoti, Vidar Martinsen, Agim Shabani (Dardan Mehmeti, 55') Christian Halvorsen - Raymond Kvisvik, Serge Konan Kouadio, Martin Elvestad, Joachim Thomassen - Michael Trulsen, Andreas Tegström (Ismael Beko Fofana, 66')

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340