Norge U21 - Sveits U21 2-1

Perle fra Tarik

Tarik Elyounoussi scoret kampens første mål i kveldens U21 landslagskamp mot Sveits på Fredrikstad Stadion. Norge gikk dermed av banen med en fortjent 2-1 seier.
Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 12. October 2007 - 21:46
Etter en kjedelig første omgang, spilte Norge seg kraftig opp etter pause, men det var ikke før i det 67ende minutt vi fikk kampens første scoring. Fredrikstads gullgutt Tarik Elyounoussi setter fart mot Sveits sitt forsvar og skyter hardt fra 20 meter. Ballen Skrur fint inn i lengste hjørne. Et fantastisk mål av Tarik.

Drøye 10 minutter senere utligner Sveits på en av sine ytterst få sjanser i andre omgang. Vadim Demidov sikrer seieren et par minutter før slutt, etter at Norge hadde bitt seg fast innenfor Sveits 16 meter.

Kampen ender derfor fortjent 2-1 til Norge.

Fredrikstads andre U21 landslagsspiller, Lasse Staw, varmet benken hele kampen.