Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

U19: Slovakia - Norge 2-2 (2-0)

Tre FFKere spilte uavgjort mot Slovakia

Norge fikk en dårlig start mot Slovakia, men viste god lagmoral ved å hente opp Slovakias 2-0-ledelse. Shabani debuterte for U19 fra start, mens ungdomslandslagsveteranene Lasse Staw og Tarik Elyounoussi også var å finne i startelleveren.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 05. February 2007 - 08:05
Landslagstrener Tor Ole Skullerud var ikke helt fornøyd med resultatet, men gledet seg over måten spillerne jobbet seg inn i kampen igjen.

- Med den starten vi får, vitner det om bra moral i laget når vi klarer uavgjort. Men vi er etter min mening klart best den siste timen, og burde vunnet. Vi vinner sjansestatistikken, men har litt for dårlig uttelling, sier Skullerud til fotball.no.

Allerede etter 12 minutter sendte Denes Slovakia i føringen fra straffemerket. 20 minutter senere doblet Duris ledelse. Det hele så stygt ut.

- Den første halvtimen var ordentlig skrøpelig, vi gjorde det innmari vanskelig for oss selv. 0-2 kommer etter en gavepakke; vi spiller ballen på tvers i forsvarsfireren, og de snapper den og triller ballen i åpent mål. Det var rene komikvelden, sier en oppgitt landslagstrener.

Dødballmål

Etter pause var det et nytt lag som entret banen. Norge dominerte omgangen, og etter et snaut kvarter headet Hovland inn reduseringen.

- Vi har i det siste fokusert på at vi må bli bedre på dødball, og det var derfor ekstra gledelig at vi scoret på frisparket, sier Skullerud til fotball.no.

Like før slutt fastsatte Per Egil Flo sluttresultatet til 2-2, etter å ha scoret sikkert på straffe. U19-landslagets trener Skullerud var litt usikker på hvilke svar kampen hadde gitt ham.

- Det er vanskelig å vite hva man kan forvente av en kamp den første uken i februar. Spillerne brukte litt tid på å venne seg til å spille på gress igjen, men alt i alt synes jeg vi gjør en ok gjennomført kamp. Nå skal vi analysere kampen, så får vi kanskje et tydeligere bilde av hva vi må jobbe med, avslutter landslagstreneren.

FFK-gutta

Harry Hansen sier følgende om innsatsen til FFK-gutta til fredriksdtadfk.no:

Lasse var kaptein for dagen og gjorde det bra i  mål. Han var sjanseløs på målene. Agim debuterte. Han får godkjent. Spilte med stor selvtillit, og det var ikke noe i veien med innsatsen. Noen pasningsfeil trekker ned. Tarik jobbet bra fremme, men var ikke venn med ballen og spilte en middelmådig kamp.

G19 møter Østerrike tirsdag klokken 18.00.

KAMPFAKTA

Slovakia - Norge 2-2 (2-0).

Arena: La Manga Club.
Dommer: Boyd, Skottland.
Tilskuere: 120.

Mål: 1-0 L. Denes (straffe, 12.min.). 2-0 M. Duris (33.min.). 2-1 Even Hovland (76.min.). 2-2 Per Egil Flo (straffe, 86.min.).

Gult kort: Zapotoka, Slovakia.

Norges lag (4-3-3):

Lasse Staw - Mads Reginiussen, Agim Shabani, Even Hovland, Per Egil Flo - Christer Kleiven, Ruben Y. Jensen, Ørjan Røyrane - Tarik Elyounoussi, Glenn Roberts (Espen Børufsen 63.min.), Jonathan Parr.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4