Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Kommer fra suksess i Vålerenga

Glenn Rostad tar over juniorlaget

ffksupporter.net fikk i morges bekreftet via SMS at den tidligere FFK-treneren Glenn Rostad vender tilbake for å ta over treneransvaret for juniorlaget til FFK. - Det stemmer. Det har vært en dialog et par ukers tid, men alt kom på plass i løpet av helgen, forteller Glenn Rostad til ffksupporter.net.  Oppdatert 11:11
Tekst av Øystein Holt, Foto: Thomas Brekke Sæteren (vif-fotball.no)
Lagt ut: 16. January 2007 - 08:55
– Jeg startet allerede i går. Det ble en del møtevirksomhet og jeg fikk hilst på gutta. Juniorlaget reiser oppover til Eliteturneringen i Aalesund allerede i morgen, og jeg kommer etter til helgen. Jobben jeg har hatt permisjon fra på Frederik II startet også i går, så jeg må være her i byen denne uka.

– Jeg har signert en ettårskontakt og signerer aldri av prinsipp for lenger enn ett år av gangen. Det er mye som kan skje både med klubb, spillere og meg selv, så jeg liker å ha mulighetene åpne.

Glenn Rostad forteller at han ønsker å bygget på de klare målsetningene som allerede er lagt av de som jobbet med juniorlaget får ham. Han trenger litt tid

– Det er seks juniorspillere per i dag som holder junioralder i A-stallen, og det er en stor andel for et Tippeligalag. Det er ikke andre som er aktuelle for å bli tatt opp i A-stallen per i dag, men dette er ting vi kommer til å jobbe kontinuerlig med hele året. Kravene sentralt om å utvikle spillere i egen klubb blir tøffere, og vi skal bli flinkere til å finne dem. Så tidlig som mulig.

I november valgte Glenn Rostad å takke for seg som trener for U-gruppa til Vålerenga. – Jeg har hatt permisjon fra en lærerstilling i Fredrikstad dette året. Den permisjonen får jeg ikke utvidet. Jeg fikk valget mellom å si opp eller komme tilbake i full stilling. Jeg valgte det siste slik at jeg får mer tid til familien, sa Glenn Rostad til Vålerenga fotball den gang.

– Jobben i Vålerenga innebærer også at jeg er trener på Wang Toppidrett. Derfor blir det mange lange dager og mye reising. I og med at hun jeg har barn sammen med er landslagspiller i fotball og i den forbindelse er mye på reisefot, ønsker jeg å gå tilbake til mer normale arbeidstider.

I løpet fjoråret kan Rostad henvise til seier i Junior Elite-turneringen på Hamar og interkretsserien. Dessuten holdt rekruttlaget plassen i andredivisjon. I tillegg har det blitt produsert landslagspillere på løpende bånd, fem av dem har blitt tatt opp i A-stallen i løpet av sesongen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4