Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Mergim Dervishi

Ønsker å kjempe om en plass i A-stallen

Etter Fredrikstads første julecupkamp skrev vi at Mergim Dervishi ikke lenger holder junioralder. Foreløpig er det usikkert om Dervishi blir tatt opp i stallen, men vi har forhørt oss med Harry Hansen. – Mergim er interessert i å trene steinhardt og kjempe om en plass hos A-laget, fortalte Harry Hansen etter kampen mot Ise.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. December 2006 - 23:57
– Fremover vil det være helt opp til Mergim Dervishi å vise at han skal være med videre. Dervishi har foreløpig ikke blitt tilbudt proff- eller lærlingkontrakt, men har samme type kontrakt som juniorspillerne. Vi ønsker å se an frem mot overgangsvinduet stenger i april, men samtidig er det viktig at vi ikke binder ham opp for lenge allerede nå, fortsatte Harry Hansen ovenfor ffksupporter.net.

– Fremover kommer Mergim til å trene med treningsgruppe 2 og hospitere opp mot A-laget. Deretter kommer vi til å veie og avgjøre om han skal få bli med videre. I Fredrikstad ønsker vi å la mange få lov til å hospitere hos A-laget, slik at de kan føle nærmere på nivået.

– Mergim har sagt at han har veldig lyst til å være med videre. Nå er det kun opp til ham å bevise at han fortjener det, sa Harry Hansen som nå er ansatt som toppspillerutvikler i FFK.

– Jeg tar meg av de unge spillerne i Fredrikstad og fungerer som et bindeledd mellom A-laget og juniorlaget, forteller Harry Hansen.

Det var Harry Hansen som oppdaget McDonald og Garro under et ungdomsmesterskap i Finland. Hansen legger ikke skjul på at han synes det er trist at Yherland McDonald måtte forlate klubben.

– Det er viktig å ha tålmodighet, sa Harry Hansen. – Spesielt med spillere som har vært skadet over lengre tid.

Jørgen Magnussen har heller ikke fått spille så mye i Fredrikstad. Omtrent for et år siden brakk Magnussen beinet under en julecupkamp i Østfoldhallen. Deretter slet han med ryggen over lengre tid.

– Det stemmer at Magnussen ikke har spilt så mye, men Jørgen har også slitt mye med skader og det er viktig å være tålmodige. Jeg husker ikke nøyaktig hvor lang kontrakt Magnussen har, da jeg ikke jobbet med den kontrakten selv, men vi forholder oss til kontrakten. Samtidig er det viktig å lytte til hva spilleren selv ønsker, avsluttet Harry Hansen overnfor ffksupporter.net.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340