VI KLARTE DET!!!!

Mer det ikke å si! Fantastisk innsats, gutter! Nå er det bare å glede seg til nok en sesong i Tippeligaen! Ta dere en real fest alle mann. Det har dere fortjent! NÅ SKAL DET FEIRES!
Tekst av Øystein Holt og Trond Johansen
Lagt ut: 29. October 2005 - 20:02
Det smalt fire ganger i treverket bak Steinar Sørlie i 1. omgang, men vi kunne likevel gå til pause med en betryggende 2-0 ledelse. Øyvind Hoås gav oss ledelsen da han stanget ballen i mål med pannebrasken etter en perfekt slått corner av Raymond Kvisvik tidlig i kampen. Hans Erik Ramberg var sistemann på ballen etter et flott angrep helt på tampen av omgangen og økte med det FFKs ledelse til 2-0. Ufortjent? Joda, men akk så deilig.

2. omgang starter ikke så bra med en tidlig Start-scoring av Stefan Bärlin. Start presser på for en utligning hele omgangen, men FFK er gode på kontringer. Og i sluttminuttene viser Martin Wiig avslutningsegenskaper idet han setter ballen kontrollert inn bak en resignert Rune Nilssen i Starts bur. 3-1!

En fantastisk kamp, og ettersom Molde ikke vant på Åråsen, endte FFK til slutt over streken!

Et stort skår i gleden var det imidlertid at Dagfinn Enerly pådro seg en svært alvorlig skade.