Husk meg
Brukernavn
Passord

Live: Hødd 2-2 FFK

Følg kampen LIVE her hos FFKSupporter.net
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 04. May 2003 - 15:31
Det har vært en lang og rolig reise fra Fredrikstad til Ulsteinvik. De fleste har ladet opp batteriene med en liten lur på bussen, så foreløpig har godsangene latt vente på seg. En mann med \"Tobby\" på russelua har gitt lyd for seg til en viss forargelse hos noen, ellers har reisen vært rolig.

Oppdatert: 15.05
Trykket øker ytterligere, og endelig er det Fredrikstadsanger som ruver utover hotellet. Både stereoen og supporterne skriker til, mens Raufossbeboerne rister på hodet med et smil om munnen. Dette ser ut til å bli en topp bortekamp! Heiarop øves inn, og alle, absolutt alle, har et glimt i øyet. Nå beveger vi oss endelig nedover!

Forøvrig er ikke bare supporterne på plass. Eggens mannskap ankom ca. kl 13.30, og har hatt god tid til å forberede seg før kamp.

Stemningen er god blant supporterne. Det har blitt servert hamburgere og pommes frites, men som tidligere nevnt; Det helt store trykket lar enda vente på seg, men alle er rimelig sikre på at Fredrikstadsupporterne vil lage mest lyd på Høddvoll i dag.

Da gjenstår det bare å se om det er rett! Følg kampen fra kl. 18.00

Oppdatert: 15:45
Eggen har inspisert banen og forteller at den ser meget bra ut! Veldig fast og fin, men utrykker en viss bekymring over regnværet som akkurat har satt i gang. For øvrig ligger han langflat på sofaen og lader opp til kamp - bilder kommer siden.

Oppdatert: 16:48
Regnet fortsetter dessverre å pøse ned, men supportergutta begynne å komme i humør! Etter hvert som alkoholkonsumet øker, og vi at på til har fått en pianist å spille for oss, så klarer ikke gutta lenger å sitte rolig. Spesielt Fugledansen faller i smak, og da synger, klapper, og danser alle mann.

Ikke lenge igjen til kamp nå!

Oppdatert: 17.43
Vi har nå ankommet Høddvoll, og FFKSupporter.net har presseplass for første gang i karrieren. Fredrikstadsupporterkjernen er foreløpig i overtall på tribunen, men Høddsupporterne kommer nok sterkere snart. Ellers på hovedtribunen er det fortsatt et noe magert oppmøte.

Spillerne er i full oppvarming ute på matta, som er fast og fin slik Eggen fortalte. Den er til og med grønn!

Dagens startoppstillinger er følgende:

Hødd
12. Lars Ivar Moldskred
2. Cato E. Rogne
4. Sindre Eid.
5. Henning Nygård
6. Georg Aursnes
7. Tommy Sylte
10. Andre Nevstad
8. Tor Einar Leira
19. Stig Haugland
31. Geir Televik

Reserver: Øystein Vik Nyklebust, Mad A. Jærnes, Robert Ulfstein, Dag Grønn Branddad, Johnny Moltebakk, og Jonny Jørgensen.

Fredrikstad
1. Rino Hansen
2. Pål Andre Czwartek
18. Tor Trondsen
11. Tore Pedersen
5. Roger Helland
17. Welton Melo
10. Bjørnar Johannessen
3. Roger Risholt
14. Håkan Söderstjerna
19. Markus Ringberg
8. Lars Petter Hansen

Reserver: Steinar Sørlie, Vebjørn Hagen, Stian Johnsen, Olof Watson, og Lahai Fallay.

Oppdatert: 17.51
Original vri på Høddvoll. Ballguttene løper inn på banen som spillerne, og blir ropt opp over høytaleranlegget.

Oppdatert: 17.57
Fredrikstadsupporterne starter så vidt å synge, og blir ønsker velkommen over anlegget!

Spillerne entrer banen til jubel hos publikum. Fredrikstadsupporterne kaster ruller på banen, og synger tilbake mot hjemmepublikumet. Banemannskapet må rydde opp rullene.

Det er første oppgjør med Fredrikstad på Høddvoll siden 1977! Spillerne blir ropt opp over høytaleranlegget.

18.00
Kampen er i gang, og Hødd har avsparket. Risholt vinner ballen etter Trondsen avklarering og sender den i vei mot Hansen, men dessverre er pasningen for lang.

18.01
Cato E. Rogne sleivsparker fra 30 meter, og ballen går milevis over.

18.02
Håkan sender en nydelig lissepasning igjennom til Bjørnar som er HELT alene med keeper, men sjansen blir avblåst for en tvilsom offside.

18.05
NYDELIG spill av FFK! Bjørnar sender Ringberg igjennom som ELEGANT lobber ballen over Moldskred og ned i motsatt kryss.

Hødd 0-1 FFK

18.07
To sjanser til Hødd på rad nå. Først en heading fra Televik rett på Rino Hansen, deretter et skudd fra Tommy Sylte (Eks-mossespiller) rett utenfor.

18.10
FFK klart best på banen, presser Hødd til feilpasninger og midtbanen står i god høyde. Det er unektelig bra ut, men Hødd kommer nå og da, og er ikke ufarlige.

18.11
Utligning til Hødd ved Tommy Sylte som blir spilt nydelig igjennom og setter ballen til høyre for Rino Hansen

Hødd 1-1 FFK

18.12
Livsfarlig manøver av Moldskred. Blir presset hardt av en FFKspiller, men får til slutt avklarert.

Hødd for øvrig mer med i kampen nå, spesielt Stig Haugland på høyrekanten kommer på mange raid.

18.15
Stjerna åpner frisk i dag. Finter vekk en spiller, før han helsparker til en Helland som kommer på venstrekanten. Stjerna får ballen tilbake, legger inn i feltet, men Ringberg når ikke ballen, så Moldskred redder.

Hødd svarer momentant Nevstad (lagkaptein) skyter i stolpen fra 25 meter. Stor sjanse – denne spilleren har ikke scoret et mål på 10 år!

18.20
Hødd tar over initiativet. Først takler Czwartek sikkert inne i 16meteren, corneren redder Rino Hansen etter mye klabb og babb. Hødd har vært nesten igjennom ved et par andre anledninger.

18.21
Fredrikstad spiller med en kraftig motvind i første omgang.

Leeds leder for øvrig 2-1 over Arsenal.

18.25
Melo på et lite Raid på høyrekanten, legger hardt inn, men Hødd avklarerer til corner som det ikke blir noe ut av.

18.26
Nydelig flikk fra Welton inn i feltet, men Ringberg når den akkurat ikke, og Moldskred redder.

Sekunder senere blir Moldskred presset av Johannessen, og sender ballen utover sidelinja.

18.28
Hansen helsparker til Stjerna, som legger inn fra venstrekanten. Ballen går over alle, og Melo får så vidt stusset ballen bakover. Bjørnar snapper ballen opp, legger ut til Melo, som skyter 5 meter over fra 20 meter.

18.30
Arsenal 2-2 Leeds

Plankehaugen best på tribunen, og linjemannen har en klumsete opptreden. Han velger først å la spille gå, men når Hansen er på vei igjennom hever han flagget. Stjerna får gult kort for munnbruk.

Like etter får Stig Haugland gult kort for viljehands.

18.33
Hønefoss leder 1-0 over Sandefjord.

Minuttet etter har FFK en stor mulighet på corner. Klabb og babb i feltet fører til en redning på strek av en Høddspiller.

18.37
Raid av Stjerna på høyrekanter. Han finter det som er av Høddspillere før han blir hektet bakfra. Aursnes får gult for handlingen.

Risholt legger an fra noe skrått hold, ca 22 meter, og skyter en halv meter over høyre kryss.

18.39
Hødd med frispark fra 25 meter, ballen vippes opp og klinkes til, men går langt utenfor.

18.42
Melo får ballen fra motsatt side fra Stjerna. Viser frem rykket og farten sin, finter høddspilleren, og legger inn i feltet. Ringberg header hårfint utenfor.

18.45
Lagene går til 1-1 ved pause.

2.omgang

Etter litt tekniske problemer er vi på nett igjen. Det viste seg at Høddarrangørene hadde glemt å sette stikkontakta til skjøtekabelen i støpselet.

19.00
2. omgang sparkes i gang.

19.03
Hødd har vært farlig frempå ved et par anledninger, men midtstopperne til Fredrikstad klarer å avverge situasjonene.

19.05
Hansen helt alene igjennom med Moldskred, blir felt, men dommeren vinker spillet videre.

19.07
Ringberg spilt igjennom av Stjerna, men skyter rett på keeper.

19.08
Ringberg legger ballen ut til Hansen som fosser frem på høyrekanten, prøver seg på noen enkle finter, men ballen går til corner som det ikke blir noe ut av.

19.10
Spillet bølger veldig nå, og lagene er omtrent jevngode. FFK spiller med vinden i ryggen nå, og Raufoss leder 1-0 over Ørn-Horten.

19.12
Skeid 1-0 Bærum

19.14
Tor Einar Leira skyter og Czwartek blokkerer, og ballen går utover sidelinjen. Uforklarlig får FFK innkastet. Samtidig bytter FFK ut Hansen og inn kommer STIAN JOHNSEN.

Ellers skjer det lite på Høddvoll

19.18
Melo blir for veik i duellen med Cato E. Rogne, men sekunder etter får stjerna ballen, men fyrer av rett på Moldskred som redder enkelt.

19.21
Andre omgang er vesentlig dårligere enn den første. Det er lite som skjer, og det mest av spillet foregår på midtbanen.

Samme sekund som jeg skrev dette kommer Hødd på raid på høyrekanten, ballen legges inn til Tommy Sylte, som skyter langt over

19.23
Grusomt taklingsforsøk fra Czwartek! Han bommer totalt på ballen, og Hødd kommer på raid. Ballen blir lagt inn i feltet, Tore takler, og Rino redder til corner.

Corneren går over hele feltet, og havner hos Tommy Sylte som løper inn i feltet, og setter ballen til venstre for Rino Hansen. Sylte sitt 2 for dagen, 4 for i år. Bra for en midtbanespiller...

Hødd 2-1 FFK

19.29
Enorm sjanse til Hødd som vinner ballen på egen banehalvdel. De setter rask i gang, spiller fine pasninger, før Aursnes skyter så vidt over.

Sogndal leder for øvrig 3-0 over Vålerenga.

19.31
Hødd er rett og slett best på banen nå. Spillet bølger veldig, men FFK sliter med å komme til de helt store sjansene. Der forblir som regel med langskudd.

19.33
Hønefoss 2-0 Sandefjord

19.34
Hødd spiller seg altfor enkelt igjennom midtbanen til FFK som ikke henger med i svingene lenger.

19.38
Nå skjer det mye rart på banen, men lite spennende å fortelle om. Hagen har kommet inn for Helland.

19.39
Risholt vinner ballen nydelig på midtbanen, sender den av gårde til Ringberg som er konge i lufta og setter ballen iskald i krysset bak Moldskred.

Hødd 2-2 FFK

Like etter takler Trondsen en Høddspiller på ca. 20 meter og får gult kort for handlingen. Hødd skyter nede i hjørnet, men Hansen redder enkelt.

19.42
Hødd scorer, men den blir annullert for offside. Umulig å si om det er en riktig avgjørelse herfra.

19.43
Mer fart i FFK etter utligningen. Ringberg blir spilt igjennom, men skyter 1 meter over.

Vålerenga 3-3 Sogndal

816 tilskuere på Høddvoll.

19.48
Kampen blåses av.

FFK skal være fornøyde med et poeng på Høddvoll i dag. Hødd hadde de fleste store sjansene, og en annullert scoring. FFK kunne fort ha tapt kampen, men hypereffektive Markus Ringberg svikter aldri og fikk påskrevet 2 mål i dag.

Banen kan man ikke klage på i dag, matta var rett og slett nydelig, men det har vært en kraftig vind i dag som har gjort det vanskelig.

Dommertrioen har heller ikke vært den beste vi har sett til å dømme en slik kamp. Det har vært mye rare avblåsninger, spesielt for offsidesituasjoner.

Alt i alt en helt grei kamp av FFK, og poenget var viktig, men lykken var på FFKs side i dag.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f