Nok et

Lillestrøm - FFK 3-0 (2-0) "Vi mangler spilleglede" uttaler Steinar Sørlie etter kampen, og påstanden møter ingen protest her. Guttane gjennomfører nok en svak bortekamp, riktignok med kraftig svekket lag, men slik kan det bare ikke fortsette.
Tekst av Jan-Helge Hansen
Lagt ut: 26. June 2005 - 23:10
Kampen åpner riktignok bra fra Drillos 11 utvalgte. Et langt innkast blir stusset videre i feltet av en LSK-spiller og kommer i en flott bue mot panna til Roger Helland, men avslutningen fra midtstopperen endte langt over mål. FFK presser Lillestrøm høyt og agressivt i første halvdel av omgangen, men kommer ikke til flere store sjanser.

Istedet tar Lillestrøm over, og halvtimen er såvidt passert da backen Christoffer Andersson dribler seg enkelt forbi et par passive forsvarsspillere og skyter hardt og lavt fra skrå vinkel. Ballen ender noe heldig mellom beina til Steinar Sørlie og videre over streken. 1-0

LSK fortsetter å kjøre kampen, og Pål Strand får stå helt alene på venstrekanten og sikte på Arild Sundgot som venter i feltet. Avslutningen fra spissen treffer treverket og spretter ut i feltet igjen, der venter en kald Robert Koren som tar ned ballen og triller den forbi Steinar Sørlie i FFK-målet. 2-0 Arild Sundgot blir forøvrig feilaktig avvinket for offside alene gjennom rett før pause, men den hadde jo Steinar redda uansett :)

Andre omgang er det ikke stort å si om, Magnus Powell setter 3-0 alene gjennom tjue minutter før slutt, Koren med en flott pasning gjennom midten. Mye annet skjedde ikke, ihvertfall ikke fra de rød/hvite. At Brian West kom innpå hjalp rett og slett ingenting, for mot et lag som leder og kan ligge lavt er han tross alt ikke like farlig. Ikke er han i toppform heller, virker det som.