Husk meg
Brukernavn
Passord

Live: Raufoss 2-1 FFK (Slutt)

Kampen endte 2-1 til Raufoss etter en spennende kamp, dessverre endte det med tap i en kamp hvor Plankehaugen og FFKSupporterene var desidert best på tribunen.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 20. April 2003 - 23:12
Oppdatert 15.45 Endelig fremme i Raufoss! Stemningen mellom de to supporter grupperingene er meget god. Alle har et glimt i øyet, men Fredrikstad er overraskende nok i flertall - og da er BARE festbussen på plass! John-Willy Lien trår til for hjemmesupporterne og skaper stemning og smil blant supporterne! Endelig litt ”trøkk” og smil å se! Fredrikstad har riktignok trappet opp i det siste. Stemningen har vært god i bussen, og stadig kan man høre patriotiske sanger!

FFKSupporterne er fortsatt litt betenkte når det gjelder å møte Raufoss - Det er et godt lag! Men \"Ære være Plankebyen\" ruver over hele Raufoss!

17.57 Lagene har entret banen, og hos Plankehaugen og resten av supporterne er det god stemning!

18.00 Lagene har blitt ropt opp over høytaler anlegget og kampen er i gang! Ingen store tankevekker i lagoppstilling, men rett og slett den samme som mot Skeid.

18.05 Jørgen Pettersen spiller for Czwartek som er syk, ellers er det lite som har skjedd.

18.07 Lars Petter Hansen blir spilt igjennom av Söderstjerna, løper mot dødlinja, og legger inn i feltet, men Raufoss avklarer.

18.10 Helland vinner en ball som han sender til Söderstjerna. Stjerna spiller igjennom Hansen, som detter i feltet. Ikke frispark, ingen sjanse.

18.11 FFK har et ørlite grep om kampen, foreløpig har vi ikke sett spesielt til Raufoss.

18.12 FFK vinner ballen og Lars Petter Hansen fyrer av, men skuddet går 5 meter utenfor.

18.13 Nok engang vinner FFK ballen, og Risholt avanserer. Skuddet går riktignok 4-5 meter over mål.

18.15 Raufoss med et ufarlig skudd på mål, like etter blokkerer Tore Pedersen et innlegg fra venstre. Raufoss får corner, men det blir det ingenting av.

18.17 Raufoss mer med i kampen nå, men Söderstjerna vinner ballen etter god defensiv jobbing. Pasningen derimot blir for lang, og den smyger seg utover dødlinja.

18.19 Bjørnar løper med ballen over halve banen, pasninger når Ringerg, som prøver et veggspill med Bjørnar, men dessverre går ballen utover sidelinjen.

18.20 Raufoss er mye mer med i kampen, men pasningene sitter ikke.

18.21 Ingolfsson legger inn fra venstre, og Raufoss får headet på mål. Sørlie redder enkelt.

18.24 Albert Cole skyter utenfor fra hjørnet av 16-meteren, FFK svarer med en kontring, som det ikke blir noe ut av.

Ikke spesielt imponerende det som skjer på banen nå. Verken Raufoss eller Fredrikstad imponerer, og ingen av lagene har et overtak.

18.26 Ringberg fyrer av en skikkelig lompe fra 20 meter, og Morten Bakke har ingen problemer med å redde sjansen

18.27 Raufoss svarer med en gang. Først bommer de på en heading, så skyter Ingolfsson nede til venstre for Sørlie, men Sørlie redder.

18.30 Plankehaugen og resten av supporterne har blitt plassert i et hjørne av hallen. Det er ikke lett å se hva som skjer, men Sørlie blir liggende nede etter en duell, og får behandling

18.32 Sørlie er tilbake på beina, og fortsetter kampen.

18.33 Det blir dropp om ballen, men Ringberg er selvfølgelig gentlemann og sender ballen til Morten Bakke.

18.33 Söderstjerna med en langpasning til Ringberg, som sender igjennom Hansen. Hansen går mot dørlinja, og legger ut til Ringberg som fyrer av. Ballen treffer en Raufoss spiller, og det blir corner til FFK.

18.34 Det blir en kort cornervariant av FFK. Bjørnar Johannessen klinker ballen lavt inn i feltet. Etter litt klabb og babb havner ballen på 18 meter hos Jørgen Pettersen som skyter over mål.

18.37 Og FFKpublikumet jubler etter at speakeren forteller oss at Alta leder 1-0 over Moss.

18.38 FFK har grepet om kampen nå. En langpasning blir sendt avgårde i retning av Hansen, men Bryngelsson løper fra Hansen og avklarerer

18.39 Plankehaugen (FFKSupportere og Red Beavers, er klart best i hallen!)

18.40 Hagen spiller ballen igjennom til Ringberg, men ballen er litt for lang, og havner hos Bakke.

18.40 1-1 mellom Moss og Alta, og skuffelsen er stor hos Fredrikstadpublikumet.

18.41 Storbæk legger inn fra høyre for Raufoss, men innlegget er for høyt, og ingen treffer ballen.

18.42 Risholt sender av gårde en ball som aldri når stjerna. Stabæk bryter og avanserer med ballen. Skuddet reddes riktignok enkelt av Sørlie.

18.44Håpløs avgjørelse av dommeren. En takling på ballen blir d ømt til straffe, og Tore Pedersen sparker vekk ballen i sinne. Etter en periode med krangling ender det med straffe, og Ingolfsson setter ballen til venstre for Sørlie, som slenger seg til høyre.

1-0 til Raufoss.

18.45 Lars Petter Hansen blir straffet for at han er sterk i kroppen. Frispark ved 16-meteren til Raufoss, og Fredrikstadsupporterne protesterer høylytt.

18.48 FFK-frispark på 17-18 meter!!! RISHOLT KLINKER BALLEN RETT I KRYSSET!!! NYDELIG SCORING OG FULLT FORTJENT!!! FFKSUPPORTERNE SPRENGER PÅ TRIBUNEN! Morten Bakke er sjanseløs!!

1-1!!

Pause Deilig med utligning etter en ufortjent straffe. FFK har vært klart best på banen, men Sørlie har hatt en del dårlige utspill og utspark, men fortsatt mye bedre enn sist!

19.03 Avspark

Raufoss rett i angrep. Jørgen Pettersen gjør en god jobb som høyreback og avklarerer ballen til corner. Den blir det lite ut av. Like etterpå kommer Raufoss på en nytt angrep, men det viser seg å være ufarlig.

19.07 Raufoss åpner best de første minuttene, men har enda ikke kommet til noen store sjanser. I dette minutt har de en corner som heades langt over mål. Totalt ufarlig.

19.10 Söderstjerna får ballen fra høyrekanten. Etter mye om og men får han tilbake ballen, men skyter 2 meter over. Sekunder etter får FFK en ny sjanse som går like over.

19.11 Raufoss med en STOR sjanse. Storbæk legger nok egentlig inn, men ballen treffer akkurat ved linja i målet. Sørlie redder, men glipper ballen, Hagen avklarer til corner.

19.13 Raufoss nok en gang i angrep. Tore Pedersen viser sin rutiner, og går i kroppen til Raufoss angriperen. Tore Pedersen viser hvilken forsvarsklippe han er.

19.14 Innlegg fra høyre. Tore Pedersen avverger nok en gang situasjonen med rutinert holding.

19.15 Hagen bryter av en Raufosspasning, og sender ballen til Söderstjerna. Stjerna avanserer på venstrekanten, finter og legger over til Johannessen. Bjørnar jobber og sliter, og får lagt ballen til Helland, som skyter 1 meter utenfor.

19.18 Stor sjanse til FFK! Alle står i kø for å fyre av, men ballen havner til slutt hos Risholt som skyter like utenfor. Akkurat nå er det nesten bare et lag på banen - i alle fall et som lager sjanser.

19.21 Spillet bølger frem og tilbake nå. Raufoss er med i kampen igjen, og har hatt et par kjappe cornere som det ikke har blitt noe ut av.

19.22 Enorm sjanse til Raufoss! Christian Johnsen avanserer, og Tore Pedersen kommer på etterskudd etter en elegant førsteinngripen. Johnsens sender ballen til nummer 20 - Ingolfsson - som smeller ballen i tverrleggeren. Sørlie var kanskje så vidt nær ballen.

Minuttet etter jobber Stjerna godt defensivt og viser sin rutine, uforståelige dømmer linjemann corner til STORE protester fra Fredrikstadsupporterne.

19.26 Stjerna jobber godt og rekker en - i utgangspunktet - håpløs ball, får lagt til, men Raufoss header til innkast. FFK får en ny sjanse, men Morten Bakke redder enkelt.

19.29 Tore Pedersen blir liggende nede. Vanskelig å se hva som skjer, men trolig er det en albue.

Pedersen blir båret av banen på båre, og er enda ikke på beina. Stian Johnsen og Olof Watson kommer inn for Johannessen og Tore Pedersen. Helleand tar plass i midtforsvaret, mens på midtbanen blir det: Johnsen - Söderstjerna - Risholt - Watson.

19.34 Watson presenterer seg med et par finter og et skudd som går 1 meter utenfor.

19.37 Spillet foregår stort sett på midtbanen. Johnsen har enda ikke fått en ball i beina.

19.38 Albert Cole får kult kort etter en takling på Risholt - Et kort som burde ha kommet tidligere.

19.40 Pedersen sitter nå på benken, og Plankehaugen er klart best i hallen!

19.41 Watson jobber godt, finter litt, og får til slutt et frispark. Ellers er det lite som har skjedd. Frispark på midtbanen.

19.44 Welton Melo kom også inn for Lars Petter Hansen under de tidligere byttene.

Raufoss med corner, Sørlie roter litt, men får til slutt kontroll på ballen. Ringberg blir liggende nede, men kommer seg etter hvert på beina.

Forøvrig er det lite batteri på den bærbare PC-en.

19.48 Enorm sjanse til Raufoss. Johnsen blir spilt igjennom, fint av Trondsen og skyter via Hagen til corner.

19.49 Corneren blir tatt og Raufoss vinner ballen i feltet. Ballen havner hos nummer 9 - Christian Johnsen - som header ballen i mål.

19.52 Det skjer lite på banen nå, selv om gutta prøver å komme til sjanser.

19.53 Kampen blåses av. Det endte med 2-1 til Raufoss. Surt er det, men dette laget er det fullt mulig å slå på hjemmebane.

Uansett så viste gutta at de er kommet til 1.divisjon for å bli. Vesentlig bedre kamp av FFK i dag. Selv om Raufoss er et godt lag, er dette et lag vi kan ta på Fredrikstad Stadion.


Poengbørs

Steinar Sørlie 3

Vebjørn Hagen 4
Tore Pedersen 6
Tor Trondsen 6
Jørgen Pettersen 4

Håkan Söderstjerna 6
Roger Risholt 7
Roger Helland 7
Bjørnar Johannessen 4

Lars Petter Hansen 2
Markus Ringberg 4

Watson, Johnsen, og Melo fikk for liten spilletid til å vise seg frem på, så vi har valgt å la være å gi de poeng denne gangen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f