Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK glimtet til og knuste Glimt!

(Bodø/Glimt-FFK 0-3) FFK tok en meeeget viktig seier borte mot Bodø/Glimt i dag. To scoringer av Brian West og en av Ringberg - alle i løpet 10 minutter - avgjorde kampen til vår fordel. Endelig har vi marginene på vår side og vinner nok en vanskelig bortekamp!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 31. May 2004 - 20:25
Vi hadde dessverre ingen på plass på Aspmyra i dag, og siden både NRK og TV2s Web-tv ikke ville virke, så blir det ikke noe kampreferat på denne siden idag. Vi har derimot noen bilder fra kampen som du kan se dersom du scroller litt nedover.

Vi kommer sterkere tilbake senere.

Uansett - dette er en gledens dag for alle Fredrikstadpatrioter!

Et skår i gleden er at Roger Risholt pådro sitt tredje gule kort og må stå over mot Lyn førstkommende helg. Men heldigvis er alle andre skadefrie og klare pr. i dag. Gledelig var det også at Tor Trondsen slapp innpå!

Nå har vi 8 poeng og god kontakt med en rekke lag foran på tabellen. Det kan gå mot lysere FFK-tider igjen...

Kampfakta:
Bodø/Glimt - Fredrikstad 0-3 (0-0)
Aspmyra, 4618 tilskuere
0-1 West (46), 0-2 Ringberg (54), 0-3 West (56)
Dommer: Kjetil Sælen
Gule kort: Risholt og Petersen (FFK), Horn (Glimt)

Vi takker også en skuffet "guling" på Aspmyra som tok et par bilder for oss fra kampen:

http://home.no/ffkweb/glimtffk2.jpg
Plankehaugen på plass ved innmarsj. De angret neppe på flyturen. Andre angret kanskje på at de ble hjemme...

http://home.no/ffkweb/glimtffk.jpg
Litt bedre plassering for bortesupportere enn det som venter oss i neste cuprunde også...

http://home.no/ffkweb/glimtffk3.jpg
Spillere og Plankehaugen jubler over 3-0 seier og 3 fantastiske poeng i Bodø! Vi henger oss på jubelen her i Fredrikstad. Legg også merke til at Glimt-supporteren som tok disse bildene viser god supporterskikk og blir igjen til etter kampslutt. Flere publiumere, både i Bodø og Fredrikstad, har noe å lære av det :-)


FFK-børsen:

Børsen er denne gang utarbeidet av "saken", fra forumet.

Sørlie: 6p
Sto en god kamp. Gjorde riktignok få redninger da Bodø/Glimts skudd som regel gikk over/utenfor. Men han var veldig sikker på innlegg, holdt de han ikke boksa og de han boksa gikk ballen utenfor 16 meteren. Gode utspill hadde han også.

Czwartek: 4p
Hadde ganske store problemer med Trond Oslen i 1.omgang. Ble rundlurt et par ganger. Ga bort for mange enkle innkast og cornere. Kom seg i 2.omgang. Lite med offensivt.

Petersen: 5p
Gjorde en grei jobb bak i forsvaret. Var litt glad i ballen enkelte ganger som kunne skapt farligheter, men klarte seg overraskende bra.

Helland: 5p
Spilte også en god kamp. Mista ballen farlig en gang i 1.omgang, uten at Bodø/Glimt klarte å utnytte dette. Gikk ut med skade etter ca 70 min.

Hagen: 5p
Hadde omtrent full kontroll på Bjørkan. Blei lurt et par ganger i 1.omgang, men innlegga blei mislykka. Hadde gode oppspill som ofte traff en FFK-angriper.

Koskela: 4p
Litt puslete med pasningene. Blir ofte litt for løse og upresise. Men jobber bra og vinner en del dueller. Må trene mer på å skyte på direkten, flere grusomme skuddforsøk.

Risholt: 5p
Ikke like dominerende som man kan vente. Jobba godt som vanilg, vant taklinger. Men hadde stort sett litt vansker med å treffe medspillere med pasningene. Pådrar seg et noe unødvendig gult kort på stillinga 3-0 til FFK.

Söderstjerna: 4p
Ikke mye med i spillet i 1.omgang, men det var egentlig ikke noen av FFK's spillere. Kom seg i 2.omgang, men fikk aldri brukt teknikken sin. Bytta ut mot slutten av kampen.

Brenne: 4p
Jobba godt i 1.omgang, men kom aldri helt inn i spillet. Fant aldri posisjoen sin virka det som. Men var nesten borte i hele 2.omgang.

Ringeberg: 7p BB
Kjempa godt i angrepet i 1.omgang, og vant noen dueller. Men hadde få medspillere rundt seg da. Storspiller i 2.omgang. Glimrende flikk til West på 1-0 scoringa. Heldig på 2-0 scoringa. Tvinger venstrebacken ti lBodø/Glimt til å klarere ballen rett i Ringberg for så å havne hos West som setter 3-0 scoringa. Etter dette er Ringberg omtrent over hele banen. Stopper mange Glimt angrep ved å snappe pasninger. Mottaket sitter bedre enn vanlig.

West: 6p
Viser flere ganger at han er mye raksere enn forsvaret til Glimt. Særlig i 1.omgang. Men hadde for få medspillere til å hjelpe seg. Scorer 2 fine mål, og går på løp hele tiden. Horn burde muligens fått mer enn gult kort da han feller West utenfor 16 meteren.

Trondsen: 20 min spilt
Kom inn og dempa ballen på brystet flere ganger. Viser at han har rod og kontroll som har mangla i FFK's forsvar denne sesongen.

Johannessen: 20 min spilt
Jobber godt og bidrar en del offensivt på venstrekanten sammen med Söderstjerna mot slutten. Klarer ikke helt å være venn med ballen.

Johnsen: 6 min spilt
Var omtrent ikke nær ballen. Hadde et godt løp inn i 16 meteren, men fikk en liten dytt og kom ut av balanse og spilte ballen for langt foran seg.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340