Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK-Viking 1-0 (1-0)

Hjem uten klem!

At Viking skulle kunne være i ferd med å frata Fredrikstad en medalje i årets sesong ville være en bragd av dimensjoner. For makan til kjedelig Viking-lag skal man lete lenge etter. Fredrikstad vant fullt fortjent 1-0 og sendte Siddisene hjem uten klem!
Tekst av David Aleksandersen, Foto: Ken-Thomas Nilsen
Lagt ut: 19. October 2008 - 20:11
Kampen i høstværet ble i det store og det hele ingen festforestilling. Med et defensivt anlagt Vikinglag som så ut til å satse på dødballer og pumping av langballer mot deres høye spiss Niang luktet det mer eller mindre kumøk fra Hamar og ikke oljemillionærer fra Stavanger. For det var nesten som å få besøk av HamKam kledd i blått.

På et hardt kjempende Fredrikstad-lag viste Joacim Thomassen seg frem veldig positivt, og var bare en litt dårlig berøring unna å score et fantastisk mål. I tillegg leverte Kvisvik og Gashi en veldig solid kamp på midtbanen. Nå var dagens seier en lagseier og hele laget skal ha skryt for å jobbe hardt for seieren og vi bidrar til å holde Stabæk på pinebenken iallefall noen timer til.

Kampens store beholdning var et kreativt utført frispark fra Fredrikstad. Gashi ble taklet utenfor Vikings sekstenmeter, og ingen savnet Wallace idag: Barsom leverte et småfrekt hælspark til Kvisvik, som skøt hardt hardt og kontrollert i mål, nede til høyre for Vikings keeper.

Men la oss ikke bli "dødballdødar"-laget riktig enda. For i kveld, som så mange kamper tidligere, kastet vi bort altformange dødballer selv om vi igjen scorer på et frispark - kanskje vi har blitt inspirert av det norske landslaget?...

Everton fortsetter å komme til sjanser og hans vending etter bare 3 minutter av kampen var nok til å bli våt i øyekroken. Vikingspilleren er kanskje svimmel fortsatt. Så... FFK: Løp og kjøp! Når Everton oppdager hvor målet stor kan det bli enda morsommere å være FFK-supporter. For nå ligger vi 5 poeng foran Tromsø og 6 poeng foran Rosenborg. Det lukter medalje av sånt!

Jeg kjenner litt glede av å ha fratatt Viking muligheten til sølv. La oss håpe de ikke klarer bronse heller. For et lag som har mulighet til å vinne medaljer bør klare å spille bedre og mer offensivt enn dette.  En ekstrabonus idag var at både Aalesund og HamKam vant og fortsatt holder Lillestrøm innenfor nedrykksmulighet...

Kampfakta

Fredrikstad - Viking 1-0 (1-0)
Fredrikstad Stadion, tilskuere 11003
Dommer: Ken Henry Johnsen, Flint IL

Mål:
1-0 42' Raymond Kvisvik

Gule kort:
Viking: Kaufmann, Steenslid, Stokholm
Fredrikstad: Jóhannsson

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f