Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport

Før kamp: FFK - Strømsgodset

Dress opp til... en drammenstur! FFK møter et Strømsgodset som har skaffet de fleste poengene sine på hjemmebane – et trist stadion og et enda tristere underlag av plast.
Tekst av David Aleksandersen, Foto: Morten Hauge
Lagt ut: 23. May 2008 - 22:29


Fredrikstad FK


Aalesund fikk ikke akkurat en hjertelig 17. mai-feiring, skal vi legge 0-5 resultatet fra Fredrikstad Stadion til grunn. Nå er det et helt annet utgangspunkt for Fredrikstad. Sesongen har startet flott og vi ligger på en sterk 2. plass. Vi skal til Marienlyst Stadion, en stadion som skriker etter et besøk av fab five. De har lurt seg til plastgress i håp om at det er eneste sjanse for å overleve i tippeligaen. Yeah right!

FFK har vunnet borte mot Rosenborg og spilte uavgjort mot Lyn. Begge kamper der finspillet ikke var fremtredende. Mot Brann spilte vi derimot flott fotball, men ble belønnet med tap. Ingen har sagt at fotballen er rettferdig. Mot Strømsgodset kan vi mønstre vårt beste lag, med unntak av Ophaug, som fortsatt sliter med en skade.

Tarik har blitt belønnet med en a-landslagsplass og har vist målform også på U21. Gardar og Tarik kan fort bli et mareritt mot en relativt nykomponert forsvarsfirer og en Espen Johnsen som ikke bør være for stolt av målet han slapp inn mot bønda fra Hamar forrige runde. Årets mål, Espen?

FFKs forventende startellever (4-4-2)


Lasse Staw

Pål André Czwartek – Patrik Gerrbrand – Raio Piiroja – Fernando Pereira Wallace

Serge Konan Kouadio – Kasey Wehrman (K) – Ardian Gashi – Abgar Aram Diego Barsom

Tarik Elyounoussi – Gardar Johannsson

Strømsgodset IF



Strømsgodset ranet til seg et poeng på Briskeby sist runde og har ingen grunn til å være fornøyd med kampprestasjonene i siste rundene. De begynte friskt, men har etter hvert sunket ned på det forventede nivået de hører.

Venstrebacken Joel Riddez er et farlig angrepsvåpen vi må se opp for. I sesonginnledningen herjet han stort. Bergdølmo er ute med skade. David Nielsen er en spiss som kan være usynlig i 89 ½ minutt før han kan somle en ball i mål – Raio og Gerrbrand må holde seg på alerten mot Nielsen.

Selv om Godset har fordelen av kunstgress og hjemmebane, tror vi ikke det holder til tre poeng mot Fredrikstad – alle poenga tas med hjem tilbake til plankebyen!

Strømsgodsets forventede startellever (4-3-3):


Espen Johnsen

Alexander Aas – Inge André Olsen – Glenn B. Andersen – Joel Riddez

Fredrik Winsnes – Komlan Amewou – Ousman Nyan

Christer George – David Nielsen – Mattias Andersson

Tidligere oppgjør på Marienlyst (i nyere tid)


2007-06-24 Strømsgodset - Fredrikstad 2 - 1

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling


49 % for hjemmeseier, 26% for uavgjort, 24% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling


Betbrain.com har glemt kampen... Godset. Znork.

ffksupporter.net tror…


Optimisten: 1-3

FFK tar sin andre borteseier for sesongen mot et Godset uten de store profilene – selv om de har fordel av kunstgress på Marienlyst. FFK scorer tre mål, mens Godset får æren av å score først...

Realisten: 0-1

Godset er et slitelag som stiller på kunstgress. FFK er stinne av selvtillit fra Aalesundkampen, men Godset på Marienlyst kan bli en kjedelig kamp der FFK klarer å score det ene målet vi behøver for å vinne kampen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f