Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport:

Før kamp: FC Lyn Oslo – FFK

Det er nesten for mye å håpe på at FFK skal klare å ta fire seire på rad, og vi må nok et godt hopp tilbake i historien for å finne noe lignende, men er det urealistisk å håpe på tre poeng mot Lyn?
Tekst av Øystein Holt, Foto: Trond Johansen
Lagt ut: 26. April 2008 - 01:29
FC Lyn Oslo er ingen kasteball i årets Tippeliga. Det talentfulle mannskapet har et høyt maksnivå, men varierer mye i prestasjonene. Laget er et av ligaens beste hjemmelag, men Fredrikstad har hatt stor suksess på Ullevaal tidligere.

Foruten Jimmy Temandi, som er satt ut av spill hele sesongen, meldes det om et tilnærmet skadefritt mannskap på Oslo Vest. Det nigerianske stjerneskuddet Odion Jude Ighalo har slitt med en smell han pådro seg under kampen mot Strømsgodset forrige helg, men skal være på bedringens vei, og er dermed trolig klar for søndagens oppgjør. En mann Henning Berg definitivt må klare seg uten, er islendingen Theodor Elmar Bjarnarson, som soner karantene etter å ha pådratt seg et rødt kort i samme oppgjør.

Lyn sin fremste spisskompetanse er deres hurtige spillere. Kim Holmen på topp er kanskje Tippeligaens raskeste spiller, og med Espen Hoff, nevnte Ighalo, samt Knudsen/Knudzon-talentene på høyre kant, kan FFK-forsvaret få nok å holde fingrene i femte serierunde.

FFK har hatt litt rusk i maskineriet den foregående uken. Både Jan Tore Ophaug og Ardian Gashi har stått over treninger, men begge er fit for fight. Hans Erik Ramberg, som sliter med lysken, er sistemann som risikerer å måtte stå over. Raymond Kvisvik viste lovende takter i forrige hjemmekamp, og er nok mannen som eventuelt kommer til å erstatte Ramberg, selv om talentet Thomassen lusker i bakgrunn etter sin FFK-debut.

Lyn er ikke stort bedre enn at et håp om poeng absolutt er realistisk. Har FFK-spillerne hodet med seg, og bortebanespøkelset forvist til de evige jaktmarker, så stiller de rødhvite med et mannskap som er minst like godt som det hovedstadslaget kan mønstre.

Vi tror på poeng.

FFKs forventede startellever (4-4-2)


Lasse Staw

Jan Tore Ophaug – Raio Piiroja – Patrik Gerrbrand – Fernando Pereira Wallace

Raymond Kvisvik – Kasey Wehrman (K) – Ardian Gashi – Abgar Barsom

Tarik Elyounoussi – Gardar Johannsson

Lyns forventede startellever (4-4-2)

Eddie Gustafsson

Magne Simonsen – Tommy Berntsen – Indridi Sigurdsson – Ståle Stensaas

Endre Fotland Knudsen – Tomasz Sokolowski – Paul Obiefule – Espen Hoff

Odion Jude Ighalo – Kim Holmen


Tidligere oppgjør på Ullevaal


2007-07-30    Lyn    -    Fredrikstad    0    -    0
2006-10-29    Lyn    -    Fredrikstad    1    -    2
2005-04-10    Lyn    -    Fredrikstad    1    -    1
2004-10-03    Lyn    -    Fredrikstad    2    -    2

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling


39 % for hjemmeseier, 38 % for uavgjort, 23 % for borteseier.

Basert på tidligere møter mellom lagene.


Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling


41 % for hjemmeseier, 28 % for uavgjort og 32 % for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakeres oddssetting.


ffksupporter.net tror…


Optimisten:
0-2

Ingen grunn til at FFK ikke skal opprettholde målscoringsnittet på to mål per seriekamp så langt i år. Lasse Staw brøt en barriere i forrige runde ved å holde nullen, og vi tror han følger opp med en ny smultring. Dermed blir det fortsatt serieledelse i Fredrikstad.

Realisten: 1-1

Ullevaal er vår andre hjemmebane og FFK scorer alltid mål. Realisten ønsker å tro på seier, men fire seire på rad høres for godt ut til å være sant. Det blir nok poengdeling.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340