Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport

Før kamp: RBK - FFK

Lørdag møter FFK en av favorittene til årets seriemesterskap – vi reiser til barteland for å sanke tre poeng borte mot RBK!
Tekst av David Aleksandersen, Foto: Christoffer Andersen
Lagt ut: 11. April 2008 - 21:12

Fredrikstad FK


Etter en veldig god åpningskamp mot Brann sank dessverre nivået mye mot Molde. For å ha håp om å ta med oss tre poeng hjem fra Trøndernes storstue Lerkendal må vi finne tilbake til tenningsnivået og innsatsviljen vi viste mot Brann. Vi har kapret poeng på Lerkendal før, da Steinar Sørlie stod sin livs kamp og nærmest udødeliggjorde seg selv...

FFK har ingen spillere ute med skade, men Fredriksstad Blad melder om en småsyk Tarik. Vi er optimister og regner med at Tarik spiller. Med Abgar Barsom ute av startelleveren etter sitt røde kort mot Molde er det usikkert hvem som vil begynne på venstrekanten. Joachim Thomassen har gjort det bra og kan få sin tippeligadebut på Lerkendal.

Patrik og Raio blir midstopperpar og Ophaug tar plass på høyreback. Venstreback Fernando Pereira Wallace begynner forhåpentligvis å venne seg til FFKs spillestil, og vi forventer litt mer stabilt defensivt spill – og ikke minst offensivt mot RBK.

FFKs forventende startellever (4-4-2)


Lasse Staw

Jan Tore Ophaug – Patrik Gerrbrand – Raio Piiroja – Fernando Pereira Wallace

Hans-Erik Ramberg – Kasey Wehrman (K) – Ardian Gashi – Joachim Thomassen

Tarik Elyounoussi – Gardar Johannsson

Rosenborg BK (4-4-2)


RBK har Iversen og Sapara ute med skade og Yssouf Koné er tvilsom etter et overtråkk på trening. Bortsett fra dette stiller RBK med fullt lag og vil nok ønske å revansjere et svakt resultat i Drammen forrige serierunde.

Eggen har gått ut i media og fortalt om sin «gå helt i jordkjelleren»-opplevelse, uten at vi tror det vil føre til den helt store inspirasjonen blant RBKs spillere. Blant dem finner vi deres unge og talentfulle midtbanespillere som Tettey, Skjelbred og Traoré – og den urgamle traveren Roar Strand.

Dersom Koné skulle finne det for godt å melde forfall har RBK flere spennende innbyttere som kan gjøre en god jobb – bredden i RBKs stall er fortsatt en av deres store styrker.

Rosenborgs forventede startellever (4-3-1-2):


Rune Almenning Jarstein

Fredrik Stoor – Bjørn Tore Kvarme – Vadim Demidov – Roy Miller

Roar Strand – Alexander Tettey – Abdou Razack Traoré

Per Ciljan Skjelbred

Didier Konan - Yssouf Koné

Tidligere oppgjør på Lerkendal


2007-06-10 Rosenborg - Fredrikstad 1 – 1
2006-07-16 Rosenborg - Fredrikstad 1 – 0
2005-04-24 Rosenborg - Fredrikstad 0 - 1

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:


48 % for hjemmeseier, 34 % for uavgjort, 20 % for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling


58 % for hjemmeseier, 25 % for uavgjort og 17 % for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakeres oddssetting.

ffksupporter.net tror…


Optimisten: 1-2

Kan FFK løfte seg til nivået mot Brann er FFK i stand til å vinne på Lerkendal. Vi håper på en jevn og tøff match der FFK trekker det lengste strået og Thomassen spiller seg inn i fotballnorges bevissthet.

Realisten: 2-1

RBK har noe å revansjere etter å ha tapt mot Strømsgodset. Desverre klarer ikke FFK å score mer enn ett mål – og vi slipper nok inn to. Vi har vanskelig for å tro at FFK vil begynne arbeidet med å bryte bortestatistikken mot Rosenborg på Lerkendal. Trønderne har syv hjemmeseire på rad.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340