Husk meg
Brukernavn
Passord

Prisene tar steget opp, opp og opp!

Fredrikstad har tatt steget opp i Tippeligaen, og prisene følger like etter. Hold dere fast: En enkeltbillett på Fredrikstad stadion vil koste hele 210 kroner! Til sammenligning koster det 250 kroner for de dyreste plassene på Lerkendal stadion.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. November 2003 - 15:53
I fjor hadde FFK et gjennomsnitt på 5300 tilskuere, og NFF krever at FFK i år kan tilby et tilsvarende antall sitteplasser. FFK har funnet en løsning, men løsningen virker å være i det dyreste laget. Vi har tatt en prat med Robert Nilsson, og han bekrefter følende priser:

Enkeltbillett
Hovedtribunen: 210 kroner.
Nye sittetribunen: 200 kroner.
Ståplass voksen: 110 kroner.
Ståplass barn: 80 kroner.

Sesongkort
Felt B, C, D på hovedtribunen: 2800 kroner.
Felt A på hovedtribunen: 2600 kroner
Evt. sesongkort på den nye sittetribunen: 2600 kroner.

Pensjonisttribune
Med slike priser vil det være umulig for mange familier å gå på stadion, men FFK har tenkt på en løsning her også.
- I tillegg til hovedtribunen vil vi selge billetter til pensjonisttribunen med tilgang for pensjonister og barnefamilier. Der vil det bli 100 kroner per pers, og det kan være mulig vi setter opp noen enkle seter for å gjøre det litt mer hyggelig for dem.

Setet er det samme

Synes du ikke det er dyrt? Det er ganske stiv pris når man tenker på standen Fredrikstad stadion er i?

- Nei, altså… Setet er jo ikke noe annerledes. Det å sitte er jo heller ikke noe annerledes.
- Prisene ligger sånn rundt 180 til 215-220 på de andre arenaene, og det er jo der vi også ligger. Alt er flagget ut med Aristokraten, så i år er billettavgiften inklusiv i prisen.

I fjor måtte man betale 10 kroner i tillegg til prisen for hver enkeltbillett, og 100 kroner per sesongkort. Dette slipper man altså i år.

Salget begynner neste lørdag

- Salget begynner neste lørdag. De sesongkortene vi nå først skal selge gjelder hovedtribunen, og da er det de som har vært innehavere av sesongkort i år som får førsteretten. For dem åpner vi salget neste lørdag (29.11) klokken 10-16 og søndag 10-16. Salget vil forgå på klubbhuset på stadion.
- På mandag flytter vi salget ned i Aristokraten, hvor det vil pågå resten uka for de som har hatt sesongkort i år. Påfølgende mandag vil det åpnes for slag for resten av allmennheten.

Er du av de uheldige som ikke har sesongkort i år bør du få en bekjent til å kjøpe for deg. Du kan også prøve Ringenes Herre løsningen og legge deg i soveposen natt til 08.12. De av dere som har sesongkort er altså sikret fornyelse av sesongkortet, men er du fornøyd med plassen i år bør du være tidlig ute for å sikre den for neste sesong.

- Noen vil nok kunne få plass der de sitter i år, men for det første vil vi få 80 plasser mindre i år, og dessuten må vi sette av litt større plass til store sponsorer.
- Plassene vil gå etter ”førstemann til mølla”-prinsippet. De som er først ute vil nok i stor grad kunne plukke den plassen de sitter på i år, hvis de har vært fornøyd med den.

Ny sittetribune ved gamle stå

Robert Nilsson forteller oss at man har planer om å reise en ny tribune som rommer 2000 tilskuere, og de fleste lurer nok på hvor man skal få plass til den.

- Kommer dere til å rive gamle stå?

- Nei, det blir snakk om å leie/bygge en ståltribune med betong eller tre i tillegg. Den vil bli plassert utenfor dagens tribune. Vi bare flytter gjerdet et lite stykke. Vi har enda ikke bestemt om vi skal bygge eller leie.

Den nye FFK-drakta

Vi har den senere tiden fått en del forespørsler på når den nye FFK-drakta vil bli lagt ut for salg, og Robert Nilsen kan svare på dette også.

- Vi er ikke helt sikre på akkurat når, men sånn midt ute i desember engang.

Da håper vi alle får muligheten til å dra på Fredrikstad stadion til året. Prisene er stive, men dette må vi kanskje regne med nå som FFK er tilbake i ”det fine selskap”.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340