Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFKs prøvespillere og kontraktsforlengelser

FFK har for tiden to prøvespillere på besøk, og begge skal ha imponert FFKs sportslige apparat.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 18. October 2011 - 16:58
Les også

Den første er senegalesiske Mohammed "Momo" Gueye (17).

– Momo har på kort tid vist at han har egenskaper som ikke mange andre besitter i fart og teknikk, men også en godt utviklet spilleforståelse.

– Vi har sagt vi skal ha en spiller som virkelig har potensial å slå igjennom og en som vi ønsker skal gå rett inn på laget. Momo har alle egenskaper for å være den spilleren som virkelig kan slå til og ingen bør bli overrasket hvis vi ser ham i rødt og hvitt i 2012

Og Lars Kallevik?

– Lars har imponert oss og vist gode ferdigheter og blikk for spillet. Han har taklet nivået meget bra. Det er en spiller vi absolutt vil følge utviklingen på, så får vi se på stallsammensetningen i forhold gruppedynamikken og være forsiktige. Om stallen som helhet blir for ung vil være avgjørende dersom vi vil prøve å hente ham.

Andre spillere dere er nær med å forlenge med?

– Når jeg prater om stallsammensetning og dynamikk i gruppen så er det viktig at vi ikke blir for unge. Derfor er det viktig å forlenge med Hans Erik som er en klubbspiller som vet hva dette går ut på og er med og skaper god gruppedynamikk.

– Vi jobber også med Jørgen og Etzaz per i dag. Samtidig er vi klare på våre økonomiske muligheter og vil ikke sprenge banken for noen spiller. Vi ønsker nok også å få inn noen premissleverandører i forhold til den gruppedynamikken jeg prater om.

Det ryktes at Myrie vil bli sendt hjem, er dere interessert i å benytte opsjonen?

– Myrie har kommet skjevt ut i forhold til skade og akklimatisering. Slik er det avog til og det er hverken første eller siste gang det kommer til å skje, det kan jeg garantere.

– I forhold til hans skadesituasjon og at han ikke fått vist seg frem så er et lite trolig at vi vil benytte oss av opsjonen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3