Husk meg
Brukernavn
Passord

En bortkommen sønn vender tilbake

Ole Strømsborg til FFK

Flere ble nok skuffet da fjorårets juniorkaptein Ole Strømsborg bestemte seg for å søke lykken 17 km lengre nord, men allerede etter et par måneder vender haldenseren nesen sørover igjen, uten tvil til stor glede for de som har fulgt  FFK2 og FFK jr. de siste årene.

 

Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 15. January 2012 - 21:23

Ole Strømsborg har i flere år blitt sett på som et stort stoppertalent med en fantastisk innstilling. Flere som har fulgt juniorlaget de siste årene har sett på han som en kommende A-lagsspiller for FFK, men veien syntes lang da klubben i sommer hentet stoppertalentet Kevin Duré. Strømsborg var i høst på prøvespill for Adeccoklubben Randaberg men valgte å prøve seg i Sarpsborg hvor han fikk en amatørkontrakt

I Sarpsborg ble han fort populær blant supporterne og var med på å vinne både Østfoldmesterskapet for juniorer og Romjulscupen. Likevel vender han tibake til FFK etter bare et par måneder.

Strømsborg har spilt over hele banen for FFK2. Han har startet flere kamper som keeper og spilt i hele backlinjen og også på topp. Til tider har han også spilt p å midtbanen, men det er midtstopper han primært er. En midstopper med god duellstyrke og en farlig skuddfot.

Våren 2010 beskrev Jan Rafn han med følgende ord: -Ole Strømsborg er en annen haldengutt som kom samtidig med Simen Standerholen. Ole blir en toppspiller for FFK, fordi han vil det. En tvers igjennom hundre prosent seriøs gutt med fine holdninger og ferdigheter. Skyter hardere enn en hest sparker og skremte vettet av Kenny Stamatopoulos på oppvarmingen til FFK 2 i fjor. God i duellspillet. Kan utvikle hurtigheten for å bli en komplett stopper. Har allerede debutert i 2. divisjon som 15-åring med stort hell. En av de spillerne som spilte mest i fjorårets juniorstall. Kan slå en Ahlsen-pasning ferdig dempet på 60 m.

Ole Strømsborg har signert en kontrakt som strekker seg over to år.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4