Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skaden ser ikke ut til å forbedres

Operasjon er nå et alternativ

Trond Erik Bertelsen har ikke spilt en eneste kamp siden han ble skadet mot Start 27. August. Mange håpet å se venstreback gjøre et comeback mot slutten av sesongen, men dessverre ble det hele med håpet. Nå vurderer legene operasjon som et siste alternativ. Svaret får vi trolig den 13. desember.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 04. December 2006 - 21:30
Den dagen ligger 9 dager frem i tid, men først skal vi litt over en måned tilbake i tid. Den 4. november sa Trond Erik Bertelsen følgende til ffksupporter.net:

- Det er klart jeg ble lettet da røntgenbildene viste seg å være positive. Jeg fryktet det verste. Vi har egentlig ikke diskutert operasjon i det hele tatt. De sier det ikke er nødvendig for den type skade som jeg har pådratt meg.

Nå ser det ut til at man har snudd på flisa og vurderer operasjon likevel:

- Jeg skal inn til en ny undersøkelse den 13. desember. Da blir det avgjort om det blir operasjon som et siste alternativ, forteller Bertelsen på telefon til ffksupporter.net fra Kanariøyene.

- Jeg håper på en operasjon så fort som mulig dersom det blir det, men jeg vet ikke helt hvor mye jeg kan si. Jeg skal som sagt snakke med leger og inn til en ny undersøkelse når jeg kommer hjem, forteller Bertelsen videre.

For de av dere som ikke har fått med seg hva slags skade Bertelsen har pådratt seg, så dreier det seg om det ytre leddbåndet i venstre kne. For å lege slike skader må man ta tiden til hjelp.

- Legene sier at det normalt tar rundt 5-6 måneder å trene seg opp igjen etter operasjon. Dersom alt går etter planen, så er jeg klar til sesongstart, avslutter Bertelsen til ffksupporter.net

Dermed håper vi på det beste og ønsker Bertelsen en fortsatt god ferie!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f