Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bli med på konkurranse:

Seriestart-quiz dag 6

Trenger du noe å bryne deg på? Vårt neste spørsmål er nå ute, og vanskelighetsgraden har økt.

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 09. March 2011 - 23:15

Les også:

I dagens nøtt skal vi frem til to tidligere landslagsspillere som navnemessig like gjerne kunne vært forbundet med Holmenkollen og vintersport. Spillerne kommer derimot ikke fra Oslo.

Moderklubbene deres er to av de mest tradisjonsrike klubbene i Norge. Dersom spillerne hadde vært aktive på samme tid, er det nærliggende å tro at de hadde vært rivaler, til tross for at de ikke kom fra samme fylke. Begge klubbene må sies å ha en stolt historie i norsk målestokk, men det er bare en av dem som har deltatt på øverste nivå de senere år. Selv om begge klubbene har spilt cupfinale mot FFK, har ingen av spillerne vi skal frem til møtt FFK på Ullevaal.

Begge spillerne har også spilt i utlandet, men i hvert sitt land, nærmere bestemt to land som grenser til hverandre. Den ene av disse klubbene er kjent for de aller fleste, mens det trolig bare er et fåtall som har hørt om den andre.

Dere skal finne frem til begge spillerne og den av moderklubbene deres som spiller i Eliteserien 2011. Riktig svar er altså navnet på spillerne og moderklubben til den ene av dem. Dette sender du til support@ffksupporter.net, og merker emnefeltet med "ffksupporter.net-quiz dag 6".

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340