Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bli med på konkurranse:

Seriestart-quiz dag 12

Dagens oppgave krever at du holder tunga rett i munnen.

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 15. March 2011 - 23:15

Les også:

Denne gangen skal vi gjennom flere delsvar før vi kommer frem til hovedsvaret. Du må ha riktig på alle delsvarene som bes om til slutt for å få poeng.

Spiller A er en av flere nordmenn som har vunnet cupen i England. Klubben han spilte for vant nylig en kamp mot et lag som eier en tidligere FFK-spiller. Laget til Spiller A har hatt flere nordmenn på lønningslisten gjennom tidene, og Spiller B er en av disse. Han har fått et slags løp oppkalt etter seg.

Ettersom du nå vet hvem Spiller B er, finner du lett ut hvilket lag som var hans første arbeidsgiver i det som nå heter Tippeligaen. Dette laget kaller vi Lag A.

Supporterne til Lag A havnet i slagsmål med et annet lags supportere (Lag B) før en kamp mellom disse for ikke mange sesonger siden. Etter dette kom en person med tilhørighet til Lag B med en kontroversiell uttalelse, hvor han mente det var noe som ikke hørte hjemme på fotballkamp. Dette "noe" kaller vi X.

Lag B har hatt en Spiller C som liker seg i høyden. Denne spilleren har stått for en prestasjon i Tippeligaen 3 ganger mer enn Spiller D. Men spiller D har aldri klart nettopp dette mens han har representert Lag C, som er hans eneste andre arbeidsgiver på toppnivå i Norge. Spiller D er fremdeles aktiv, og har aldri spilt Tippeligakamper på hjemmebane sør for Drøbak.

Til slutt skal vi frem til Y, som er en person med tilknytning til samme landsdel som Lag C. Personen Y ble under Europamesterskapet i juni-varme Wien i 2008 observert besøkende tivoliet Wurstelprater i bar overkropp. Y har vært på lønningslistene til FFK tidligere.

For å få poeng i denne oppgaven må du sende inn følgende:
- Spiller B
- X
- Lag C

Person Y ønskes også besvart, men dette mest til redaksjonens fornøyelse. Dette har ingen innvirkning på konkurransen. Riktig svar på dette delsvaret vil bli kreditert i resultatlisten vi legger ut etter sesongen, og det vanker heder og ære til de som klarer den.

Forhåpentligvis har du klart å holde tunga rett i munnen og kommet frem til tre (eller fire) delsvar. Det neste du gjør da, er å sende inn disse til support@ffksupporter.net. Har du svart på tidligere oppgaver, er sjansen større for at du kan vinne en av våre flotte premier.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340