Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bli med på konkurranse:

Seriestart-quiz dag 11

Dagens nøtt er ute, og i og med at det er jevnt i teten kan vanskelighetsgraden komme til å øke mot slutten.

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 14. March 2011 - 23:15

Fredrikstadgutten Jørn Andersen var den første ikke-tysker som ble toppscorer i tysk Bundesliga. I dagens nøtt skal vi bort fra toppscorere og bort fra Fredrikstad, men vi skal bli i Tyskland. Vi skal frem til to forsvarsspillere som begge har vært markante lederskikkelser i hvert sitt tyske lag. De har også det til felles at de begge ble tyske mestere – mer enn en gang. Begge spillerne har også vært med på å vinne over England med det norske landslaget, og ingen av dem har spilt for mer enn en klubb på toppnivå i Norge. De har dog ikke spilt for samme klubb.

Utenfor fotballbanen har disse spillerne – i hver sin tidsepoke – vært engasjert i det som kan karakteriseres som holdningsskapende arbeid og de har ikke vært redd for å stå for sine verdier. For den ene av dem gikk det så langt at det nesten var med livet som innsats. 

Klubben vi skal frem til er moderklubben til den ene av disse spillerne, og om man sier ”fotballens første festdag”, bør man kunne relatere klubben til FFK.

For å få poeng må du sende inn navnet på de to forsvarsspillerne samt moderklubben som har sammenheng med fotballens første festdag. Dette sender du som vanlig til support@ffksupporter.net, og merker emne-feltet med "ffksupporter.net-quiz dag 11"

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340