Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Vil du vinne premier?

Seriestart-quiz 2011

ffksupporter.net feirer tilbakekomsten til Tippeligaen, og presenterer årets motstandere på en ny måte. Les mer om konseptet her.

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 04. March 2011 - 19:40

Samtidig som vi kommer til å presentere et tabelltips, skal vi ha en konkurranse på ffksupporter.net. Konkurransen dreier seg om de øvrige lagene i Tippeligaen 2011, på en eller annen måte relatert til FFK.

Hver dag klokken 00.00 kommer vi til å legge ut et spørsmål. Dette spørsmålet dreier seg om et annet lag, og spørsmålet er knyttet opp mot noe som har med FFK å gjøre. Hvert lag får ett spørsmål knyttet til seg. I oppgavene er vi også ute etter delsvar.

Slik svarer du

Svaret sendes ffksupporter.net på mailadresse support@ffksupporter.net. Mailen skal merkes med hvilket spørsmål det svares på i tittelfeltet, eksempelvis «ffksupporter.net-quiz dag 1».

I mailene skal svaret på spørsmål og delspørsmål stå, samt navnet ditt. Det er kun tillatt å svare én gang per spørsmål. Mottar vi flere svar, vil det første svaret gjelde.

Svarfrist

Første spørsmål kommer klokken 00.00 lørdag 05.mars. Konkurransen pågår helt frem til FFKs seriestart. Siste frist for innsending av svar er når fløyta blåses på Color Line Stadion - altså 21.03.11 klokken 19.00. Svar etter dette vil ikke bli gått gjennom.

Fristen for innsending gjelder for alle svar. Altså kan svar på spørsmål fra dag 1 sendes inn helt til svarfristen går ut.

Når konkurransen er over, legger vi sammen antall riktige svar og kårer vinnerne. Personen(e) med flest svar, vinner konkurransen. Derfor er det viktig at du svarer på så mange spørsmål som mulig dersom du ønsker å vinne. Vinnerne blir annonsert på nettsiden, men de angjeldende vil også bli kontaktet på mail. Derfor er det viktig at vi må kunne nå deg på mailen du sender inn svar med.

Dersom vi ender opp med flere personer i tet med likt antall riktige svar, vil vinner(e) kåres ved loddtrekning.

Forum-hint forbudt

Det er ikke tillatt å poste innlegg på forumet vårt som kan gi hint til andre deltakere. Uklarheter ved spørsmål og/eller regler skal stilles til moderatorer via PM-funksjonen eller på support@ffksupporter.net. Alle innlegg som bryter med dette vil bli umiddelbart slettet, og personen vil bli disket fra konkurransen.

Premier

Førsteplass: Ryggsekk, skjerf, lue, drikkeflaske og sitteunderlag fra Aristokraten til en verdi av 579 kroner.

Andreplass: Skjerf og lue fra Aristokraten til en verdi av 250 kroner.

Tredjeplass: Skjerf og lue fra Aristokraten til en verdi av 250 kroner.

Alle vinnerne får også heder og ære. Lykke til!

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3