Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bli med på konkurranse:

Seriestart-quiz dag 9

Neste oppgave ligger nå ute. Les den og løs den her!

Tekst av ffksupporter.net
Lagt ut: 12. March 2011 - 23:15

Les også:

 

De siste årene har vi opplevd mange sterke trenerpersonligheter i FFK. Flere har blitt skiftet ut, og det har ikke sjelden vært mye drama.

Det er imidlertid ikke et nytt fenomen i Fredrikstad Fotballklubbs historie. En av de mest omstridte trenerne vi har hatt var sjef i klubben for en god del år siden. Hans første sesong ble trøblete. Laget rykket ned, og treneren fikk et skriftlig brev med 10 punkter klubben var misfornøyd med. Ifølge styret brukte treneren et vulgært språk som førte til at flere av spillerne ikke ville trene, treningene var kjedelige og treneren hadde også forstyrrende skriking og ytringer under kampene.

Til tross for dette fikk treneren bli, og han sørget for opprykk året senere. Etter opprykket fikk han imidlertid sparken i FFK. Senere tok han over et annet lag, og var sterkt delaktig i arbeidet for en pokal til dette laget.

Vi ønsker navn på treneren, hvilken klubb han tok over og hvilken tidligere FFK-er som spilte for trenerens lag i kampen som ga laget medalje i en turnering. Disse svarene sender du som vanlig til support@ffksupporter.net, og merker tittelemnet med "ffksupporter.net-quiz dag 9".

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3