Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Kortvarig opphold i Norge

Gilmak ferdig i FFK

12 minutter med A-lagsfotball var alt Gilmak Queiroz da Silva (23) fikk på to måneder i FFK. Etter ønske fra spilleren selv setter han seg nå på flyet hjem til Brasil.

Tekst av Marius Kjølstad , foto: fredrikstadfk.no/ Collin Pillai
Lagt ut: 06. September 2010 - 15:05

Det er klubben som melder dette på sine hjemmesider i dag.

Lite spilletid

For de som så Gilmak i aksjon for 2.laget, virket det fort klart at dette ikke var noen solid forsterkning. Han leverte ikke varene i den midtbaneposisjonen han var tiltenkt.

Senere ble brasilianeren også skadet, noe som førte til lite spilletid. Faktisk står han kun bokført med et 12minutters-innhopp mot Strømmen.

Spillerens ønske

Sportssjef Joacim Jonsson forteller at det var Gilmak selv som tok initiativ til å avbryte kontrakten.

- Gilmak kom til oss med et eget ønske om å kunne dra til Brasil. Han hadde en klubb der som var interessert. Så lenge det ikke ble mer tid på FFKs a-lag så mente både han selv, Helstrøm og vi at dette var den beste løsningen for ham, sier svensken til fredrikstadfk.no.

Det var ffksupporter.net som i juni kunne melde at FFK hadde sikret seg Gilmak. Avtalen var fantastisk for klubben; ikke én eneste krone har dette kostet oss.

Kostnadsfritt

Donald Hellstrøm, spillerens agent, har tatt seg av alle kostnader. Han ville kun tjene penger dersom FFK valgte å benytte seg av kjøpsopsjonen de hadde på spilleren.

Nå er det imidlertid klart at Gilmak ikke har noen fremtid i FFK, og dermed har klubben ikke betalt ett eneste rødt øre for spilleren.

ffksupporter.net vil berømme klubben selv om ikke Gilmak slo til. De fortjener kudos for å ha forhandlet frem en utrolig gunstig avtale. Well done!

Vi ønsker samtidig å ønske Gilmak lykke til videre i sin nye klubb i Brasil!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340