Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ny spiller presenteres i pausen:

Thorvaldsson skal skyte FFK til Tippeligaen

Gunnar Heiðar Þorvaldsson (28) ble i dag offisielt klar for klubben.

Tekst av Marius Kjølstad og Øystein Holt
Lagt ut: 29. August 2010 - 17:20

- En hardarbeidende spiller som er smart i bevegelsene og god i boksen, forteller Joacim Jonsson til ffksupporter.net før han fortsetter med dagens kampforberedelser.

Etter det ffksupporter.net vet anses Þorvaldsson som et middel på veien for å sikre opprykk. Klubben har derfor ikke skaffet noen kjøpsopsjon, da klubbens nye filosofi tilsier at det ikke skal investeres store summer i aldrende fotballspillere uten videresalgspotensial.

Til Tyskland ved FFK-kjenning

En artig kuriositet er at det var FFKs tidligere sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen som tok Þorvaldsson til den tyske klubben Hannover. Den gang ble islendingen signert på en slags Bosman-løsning, og spilte flere måneder i Halmstad før han endelig satte kursen sørover. I løpet av Bosman-perioden skadet Þorvaldsson seg - en skade han aldri klarte å bli helt frisk av. Dermed ble spissen aldri noen stor suksess i Tyskland.

Goalgetter-potensial

Þorvaldsson sies å besitte et stort potensial og skal være en typisk goalgetter, men har hatt problemer med skadefrekvensen. Nå må han passere den medisinske sjekken, og forhåpentligvis vil FFK nyte godt av den bevegelige, fotballsmarte og hurtige angrepsspilleren i de elleve gjenværende kampene av sesongen.

Þorvaldsson har tidligere spilt for Vålerenga. I løpet av seksten kamper satte han inn fire mål og viste seg frem som en spennende spiller, men klarte likevel aldri å kapre den helt store tilliten hos Martin Andresen. Þorvaldsson har også 21 landskamper for Island, noe som har resultert i fem mål.

Internasjonal nomade

Etter perioden i Vålerenga har Þorvaldsson spilt i danske Esbjerg, vært på utlån til championshipklubben Reading og prøvespilt for Charlton. Heller ikke her har islendingen fått utspilt sitt potensial.

Þorvaldsson blir FFKs tredje islending igjennom tidene. Fra før av har Ríkharður Daðason (2003) og Garðar Jóhannsson (2007-2008) spilt i den rødhvite trøyen.

PS! Alt tyder på at Mattias Andersson i dag spiller sin siste kamp for klubben

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340